PabloA Napisano 4 Marca Napisano 4 Marca Witam, Przedstawiam mój najnowszy "produkt" F-105D Thunderchief w skali 1/72 od Trumpetera z całkiem sporą ilością dodatków. Artykuł z budowy tego modelu możecie zobaczyć w najnowszym numerze magazynu Super Model 47 Cytuj
Adamo722 Napisano 5 Marca Napisano 5 Marca Te wietnamskie kamuflaże mają swój urok fajny, podoba się Cytuj
Endrju Napisano 5 Marca Napisano 5 Marca Świetnie zrobiony. Podoba się. Czy w Bytomiu będzie można go obejrzeć na żywo? Cytuj
PabloA Napisano 5 Marca Autor Napisano 5 Marca Dziękuję wszystkim! 13 godzin temu, Endrju napisał: Świetnie zrobiony. Podoba się. Czy w Bytomiu będzie można go obejrzeć na żywo? Na chwilę obecną niestety nie Jeśli już uda mi się tam zajrzeć to tylko w sobotę po południu. 1 Cytuj
rymulus Napisano 6 Marca Napisano 6 Marca Naprawdę fajny model ale mam wrażenie, że nie wszystkie smaczki nam pokazujesz. Zdejmij drabinkę i pokaż co tam ukrywasz Cytuj
TAW Napisano 6 Marca Napisano 6 Marca "Wietnamski" kamuflaż to to bardzo atrakcyjny materiał wyjściowy dla samolotu i zrealizowałeś to wzorowo. Jest czysto ale nie nudno. Za każdym razem kiedy widzę model w tych barwach wykonany na takim poziomie to wizualizuje mi się mój przyszły F-100 z Wietnamu Cytuj
wprzybylak Napisano 6 Marca Napisano 6 Marca Świetne malowanie i przede wszystkim udowadnia, że można pomalować model z ostrymi przejściami kolorów w zgodzie z realiami. Cytuj
PabloA Napisano 6 Marca Autor Napisano 6 Marca 10 godzin temu, rymulus napisał: Naprawdę fajny model ale mam wrażenie, że nie wszystkie smaczki nam pokazujesz. Zdejmij drabinkę i pokaż co tam ukrywasz Kurcze nie wiem kto wymyślił żeby tak ciekawą grafikę namalować w miejscu, w którym jest drabinka?? 4 godziny temu, TAW napisał: "Wietnamski" kamuflaż to to bardzo atrakcyjny materiał wyjściowy dla samolotu i zrealizowałeś to wzorowo. Jest czysto ale nie nudno. Za każdym razem kiedy widzę model w tych barwach wykonany na takim poziomie to wizualizuje mi się mój przyszły F-100 z Wietnamu Dziękuję! bardzo fajnie malowało się te kolorki. Każdy aż kusi żeby tu i tam trochę zróżnicować Godzinę temu, wprzybylak napisał: Świetne malowanie i przede wszystkim udowadnia, że można pomalować model z ostrymi przejściami kolorów w zgodzie z realiami. Dzięki! Z samą zgodnością jeśli chodzi o rozmieszczenie poszczególnych kolorów na płatowcu do końca nie jestem pewny ponieważ znalazłem chyba 3 schematy dla tej maszyny ale każdy w inny sposób przedstawiał sposób malowania kamuflażu Cytuj
Kon_Bar Napisano 6 Marca Napisano 6 Marca Super robota! Zazdroszczę umiejętności. Może da radę rzucić okiem na Hoym Model Fest? Cytuj
PabloA Napisano 6 Marca Autor Napisano 6 Marca 7 minut temu, Kon_Bar napisał: Super robota! Zazdroszczę umiejętności. Może da radę rzucić okiem na Hoym Model Fest? Dziękuję! Mam nadzieję, że w tym roku znajdziemy miejsce na stolik z modelami organizatorów 1 Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 10 Marca Napisano 10 Marca Bardzo ładny władca grzmotów ! Dobra robota ! 1 Cytuj
kiej Napisano 16 Kwietnia Napisano 16 Kwietnia Gratuluję, wygląda rewelacyjnie, strach pomyśleć co by było w 1/32 . Gratulacje ! Cytuj
kiej Napisano 16 Kwietnia Napisano 16 Kwietnia I jeszcze jedno - PIĘKNE malowanie, po prostu poezja, delikatne smugi i przebarwienia. Mam jeszcze nad czym pracować ... Cytuj
PabloA Napisano 17 Kwietnia Autor Napisano 17 Kwietnia 20 godzin temu, kiej napisał: Gratuluję, wygląda rewelacyjnie, strach pomyśleć co by było w 1/32 . Gratulacje ! Dzięki! No w 32 to niekoniecznie mogło by wyglądać równie dobrze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi