PabloA Napisano Środa o 21:58 Share Napisano Środa o 21:58 Witam, Przedstawiam mój najnowszy "produkt" F-105D Thunderchief w skali 1/72 od Trumpetera z całkiem sporą ilością dodatków. Artykuł z budowy tego modelu możecie zobaczyć w najnowszym numerze magazynu Super Model 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Środa o 22:30 Share Napisano Środa o 22:30 Bardzo ładny model, kamo SEA wymiata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Czwartek o 06:18 Share Napisano Czwartek o 06:18 Te wietnamskie kamuflaże mają swój urok fajny, podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Czwartek o 07:08 Share Napisano Czwartek o 07:08 Świetnie zrobiony. Podoba się. Czy w Bytomiu będzie można go obejrzeć na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Czwartek o 14:36 Share Napisano Czwartek o 14:36 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano Czwartek o 20:13 Autor Share Napisano Czwartek o 20:13 Dziękuję wszystkim! 13 godzin temu, Endrju napisał: Świetnie zrobiony. Podoba się. Czy w Bytomiu będzie można go obejrzeć na żywo? Na chwilę obecną niestety nie Jeśli już uda mi się tam zajrzeć to tylko w sobotę po południu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Naprawdę fajny model ale mam wrażenie, że nie wszystkie smaczki nam pokazujesz. Zdejmij drabinkę i pokaż co tam ukrywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu "Wietnamski" kamuflaż to to bardzo atrakcyjny materiał wyjściowy dla samolotu i zrealizowałeś to wzorowo. Jest czysto ale nie nudno. Za każdym razem kiedy widzę model w tych barwach wykonany na takim poziomie to wizualizuje mi się mój przyszły F-100 z Wietnamu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu Świetne malowanie i przede wszystkim udowadnia, że można pomalować model z ostrymi przejściami kolorów w zgodzie z realiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 12 godzin temu Autor Share Napisano 12 godzin temu 10 godzin temu, rymulus napisał: Naprawdę fajny model ale mam wrażenie, że nie wszystkie smaczki nam pokazujesz. Zdejmij drabinkę i pokaż co tam ukrywasz Kurcze nie wiem kto wymyślił żeby tak ciekawą grafikę namalować w miejscu, w którym jest drabinka?? 4 godziny temu, TAW napisał: "Wietnamski" kamuflaż to to bardzo atrakcyjny materiał wyjściowy dla samolotu i zrealizowałeś to wzorowo. Jest czysto ale nie nudno. Za każdym razem kiedy widzę model w tych barwach wykonany na takim poziomie to wizualizuje mi się mój przyszły F-100 z Wietnamu Dziękuję! bardzo fajnie malowało się te kolorki. Każdy aż kusi żeby tu i tam trochę zróżnicować Godzinę temu, wprzybylak napisał: Świetne malowanie i przede wszystkim udowadnia, że można pomalować model z ostrymi przejściami kolorów w zgodzie z realiami. Dzięki! Z samą zgodnością jeśli chodzi o rozmieszczenie poszczególnych kolorów na płatowcu do końca nie jestem pewny ponieważ znalazłem chyba 3 schematy dla tej maszyny ale każdy w inny sposób przedstawiał sposób malowania kamuflażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Super robota! Zazdroszczę umiejętności. Może da radę rzucić okiem na Hoym Model Fest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 10 godzin temu Autor Share Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Kon_Bar napisał: Super robota! Zazdroszczę umiejętności. Może da radę rzucić okiem na Hoym Model Fest? Dziękuję! Mam nadzieję, że w tym roku znajdziemy miejsce na stolik z modelami organizatorów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi