kowal76 Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia W Bytomiu kupiłem starego Jaka 23 KP za 20 zł. Postanowiłem go na szybko zrobić w stylu vintage. Malowany Gunze, a kalki to Modelmaker. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Wykonanie spoko daj go do vintage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Elegancki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Bardzo fajny staruszek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia 3 godziny temu, kowal76 napisał: Postanowiłem go na szybko zrobić w stylu vintage. Malowany Gunze, a kalki to Modelmaker. No to jak Gunze i Modelmaker, to tylko semi vintage ...a model fajny, nostalgiczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia No ja wiem ze Vintage ale, mógłeś tą dziurę za wanną zaklajstrować, i popracować nad łaczeniem skrzydeł od dołu, widać ze troche kleju lub plastiku wyszło. Poza tym, świetny, podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Kwietnia Autor Share Napisano 6 Kwietnia 18 minut temu, Moses napisał: No ja wiem ze Vintage ale, mógłeś tą dziurę za wanną zaklajstrować, i popracować nad łaczeniem skrzydeł od dołu, widać ze troche kleju lub plastiku wyszło. Poza tym, świetny, podoba mi się Dziękuję. Masz rację, leń ze mnie. Jaką dziurę za wanną ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Jak się podobała nostalgiczna podróż w przeszłość? To zbliżenie mi się podoba 8 godzin temu, kowal76 napisał: światła na skrzydłach jak zrobiłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia o ta dziura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Kwietnia Autor Share Napisano 6 Kwietnia (edytowane) 4 minuty temu, Moses napisał: o ta dziura Jasna sprawa. Model robiony w parę godzin, no może dlatego odpuściłem :). Edytowane 6 Kwietnia przez kowal76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Kwietnia Autor Share Napisano 6 Kwietnia (edytowane) 14 minut temu, Grzes napisał: światła na skrzydłach jak zrobiłeś? Micro Kristal Klear od Microscale. Zebrałem trochę plastiku i tam naniosłem specyfik. Po wyschnięciu pomalowałem clear zielonym i czerwonym. Co do podróży nostalgicznej w przeszłość, to ostatnio polubiłem vintage i będę robić takie stare modeliki :). Edytowane 6 Kwietnia przez kowal76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia 2 minuty temu, kowal76 napisał: Micro Kristal Klear od Microscale. O... patrzę i nawet to mam na półce. Dobrze to trzyma kształt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Kwietnia Autor Share Napisano 6 Kwietnia Wydaję mi się, że do światełek jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia 10 minut temu, kowal76 napisał: do światełek jest ok. No popatrz, a u mnie stoi już tyle czasu nieużywany i zakurzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Kwietnia Autor Share Napisano 6 Kwietnia 29 minut temu, Grzes napisał: No popatrz, a u mnie stoi już tyle czasu nieużywany i zakurzony Używam też do kalek 3D i blaszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia Bardzo fajnie wykonany Jaczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi