Forest Napisano Poniedziałek o 20:52 Share Napisano Poniedziałek o 20:52 Dzień dobry, zastałem Jolę? No i znowu mnie bierze na powrót do hobby, może tym razem się uda coś więcej, niż zacząć wątek... Witam ferajnę, chwilkę już zeszło jak tutaj ostatni raz zawitałem. Taka mnie trochę wiosenna chcica modelarska wzięła, więc się rozejrzałem po pokoju zabaw, w czym by tutaj podłubać, a co nie jest figurkami z Warhammera... No i padło na Majowy Kwiat. Miesiąc odpowiedni, 30 części na krzyż, trochę sznurków i prześcieradeł. Jadymy! Model stareńki, w tym roku przypada 60 rocznica wypuszczenia na rynek No i że względu na wiek, zeszło mi dobre 5 czy 6 godzin, żeby się pozbyć nadlewek z pierwszych 5 elementów... Wszystkie krawędzie trzeba było obrobić, każdą (prawie) dziurę w grettingach przetkać... Cyrk na kołach Spasowanie też nieco kuleje, na szczęście głównie w miejscach nie widocznych po skończonym montażu. Ale plywadełko bierze szpachlę na zasadzie "lej, nie pier**l"... Dobra, nie ma co gadać, kilka fotek, tak na start. No i, ponownie, dzień dobry bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano Poniedziałek o 20:53 Autor Share Napisano Poniedziałek o 20:53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano Poniedziałek o 20:53 Autor Share Napisano Poniedziałek o 20:53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano Poniedziałek o 20:54 Autor Share Napisano Poniedziałek o 20:54 (edytowane) Edytowane Poniedziałek o 20:55 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano Poniedziałek o 20:54 Autor Share Napisano Poniedziałek o 20:54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano Poniedziałek o 20:55 Autor Share Napisano Poniedziałek o 20:55 Oj, będę musiał popracować nad rozmiarem zdjęć chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano wczoraj o 07:23 Share Napisano wczoraj o 07:23 (edytowane) Niezłego wintydża żeś wykopał. Jest nietuzinkowy - to trzeba mu przyznać. Powodzenia w budowie i po pierwsze pamiętaj: jak to od pierwszego dnia mówili Kolumbowi towarzysze: do brzegu, do brzegu! Edytowane wczoraj o 07:24 przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu no właśnie obejrzałem zdjęcia tego strucla i aż z ciekawości sprawdziłem jaki to rocznik.... toż to ma równiutko 60 lat... ( wg scalemates wypraski wyskrobane w 1966 ) oj będzie orka na ugorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu Nie bedzie Zbychu, bo Forest jak zwykle robi ...COŚ, w związku z czym za jakieś 2-3 posty znow przepadnie na lata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 3 godziny temu Autor Share Napisano 3 godziny temu (edytowane) 9 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Nie bedzie Zbychu, bo Forest jak zwykle robi ...COŚ, w związku z czym za jakieś 2-3 posty znow przepadnie na lata W pierwszej chwili byłem w szoku, potem lekko przestraszony, potem trochę poirytowany... Skąd Gała wie, ja ma na imię??? Fakt, nie mam zbyt dobrych wyników na forum, pasuje się poprawić P. S. M.A.V., powitać imiennika Edytowane 3 godziny temu przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi