Xmen Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja Ostatni z rodziny myśliwców Kawanishi. Zapraszam. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja Jakoś te odpryski mnie nie przekonują, ale poza tym Gruby klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja Bo ten samolot zaparkował pod drzewem gdzie siedziało stado japońskich gołębi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja Odpryski jak odpryski. Dość losowe. Ale jestem na TAK. Można prosić o zdjęcie brzuszka? A sądząc po jadłospisie na burcie to niezły rzeźnik nim powoził. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja (edytowane) Rzadki ptaszek. Odpryski tak sobie, reszta . Edytowane 21 Maja przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Maja Autor Share Napisano 22 Maja (edytowane) No to tradycyjnie dziękuję za opinie i komentarze. Wracam do zabawy. Ps.Zapomnialem napisać.Mnie się podoba i to jest najważniejsze. Edytowane 22 Maja przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Trochę szaleńczo, ale jest dobrze 1 godzinę temu, Xmen napisał: Mnie się podoba I to załatwia temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Maja Autor Share Napisano 22 Maja 11 minut temu, abtb napisał: Trochę szaleńczo, Bo w tym szaleństwie jest metoda jak to pisał Szekspir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja czy Japończycy malowali~ swoje samoloty akrylami?...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Wygląda całkiem spoko. To Aoshima z poprawioną osłoną? Co do ''ostatniości'' tego ptaszka to myślę że nie do końca masz słuszność. Został Ci jeszcze jeden... chyba że różnica w szerokości statecznika pionowego nie ma dla Ciebie znaczenia. A co do "rzeżnika" to nie..... to jedynie tzw. "morale booster". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Maja Autor Share Napisano 22 Maja Panie Zbyszku do pełnej kolekcji brakuje mi tylko Kyofu późnej wersji. Ten z wąskim statecznikiem był już pokazywany na forum ale dawno bo w 2018 roku. Tak to model Aoshimy z poprawioną osłoną silnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Maja Autor Share Napisano 22 Maja (edytowane) Co by pan Zbyszek @zegeye nie musiał wierzyć mi na słowo.Zrobiłem zdjęcie grupowe.Przepraszam za pewne elementy tła ale robione na szybko.Miała ta zgraja odwiedzić parę konkursów ale z pewnych względów wyjazdy krajowe na dzień dzisiejszy są odwołane. Górny rząd od lewej : N1K1 prototyp , N1K1 Kyofu (wczesny) , N1K1-Ja Dolny rząd od lewej: N1K1-Jb ,N1K2-J , N1K2-Ja Brakuje N1K1 Kyofu( późny) ale model praktycznie nie do kupienia. Edytowane 22 Maja przez Xmen 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja No ładne stadko się uzbierało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Maja Autor Share Napisano 22 Maja 18 minut temu, abtb napisał: No ładne stadko się uzbierało Chyba tylko Ki-43 będzie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Te odpryski farby nie za bardzo mnie przekonują. Jestem jak najbardziej na TAK Fajna kolekcja już się uzbierała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja 21 godzin temu, Xmen napisał: Brakuje N1K1 Kyofu( późny) ale model praktycznie nie do kupienia. tutaj jest , tylko cena dostawy trochę wysoka https://www.ebay.pl/itm/227291152240?_skw=N1K1+Kyofu&itmmeta=01KSAHTQCRYP15R8WRW7SFBWPP&hash=item34eb9bbf70:g:tTsAAeSwMCBp1Xh-&itmprp=enc%3AAQALAAAA0GfYFPkwiKCW4ZNSs2u11xBdNMjuIUb2v79htBMRncuABBhbidHzKkQovid2Zdg6yAwffHPavkx4VY5BgxlXBtNuu2TK%2BdHg21dsv6EQLo6tW2t%2FYA2D3MigI5U5c3HEdJmFeelQdjTHO8AJShvFHfFI8jtwZ%2FW9DoIBcgmC14p%2F8CIKnHPQzw3lkqyN%2BCt4agAjO%2FkggsJsUm6CBaMYEs3b7FfAyYMGacUMN214zl0s2%2FsuFR4YqFvgcrKx%2FthDpJ6aHt5Ht1bVwBK1DVAzJvA%3D|tkp%3ABk9SR8L26tHKZw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Maja Autor Share Napisano 23 Maja 3 godziny temu, Cypis napisał: tutaj jest , tylko cena dostawy trochę wysoka https://www.ebay.pl/itm/227291152240?_skw=N1K1+Kyofu&itmmeta=01KSAHTQCRYP15R8WRW7SFBWPP&hash=item34eb9bbf70:g:tTsAAeSwMCBp1Xh-&itmprp=enc%3AAQALAAAA0GfYFPkwiKCW4ZNSs2u11xBdNMjuIUb2v79htBMRncuABBhbidHzKkQovid2Zdg6yAwffHPavkx4VY5BgxlXBtNuu2TK%2BdHg21dsv6EQLo6tW2t%2FYA2D3MigI5U5c3HEdJmFeelQdjTHO8AJShvFHfFI8jtwZ%2FW9DoIBcgmC14p%2F8CIKnHPQzw3lkqyN%2BCt4agAjO%2FkggsJsUm6CBaMYEs3b7FfAyYMGacUMN214zl0s2%2FsuFR4YqFvgcrKx%2FthDpJ6aHt5Ht1bVwBK1DVAzJvA%3D|tkp%3ABk9SR8L26tHKZw Wiem.Widziałem ale aż tak napalony nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi