Moses Napisano 12 Sierpnia Napisano 12 Sierpnia Zebrałem się i wykończyłem to co brakowało aby po pół roku umieścić galerię Budowę modelu można było oglądać w tym wątku Model ma swoje Zady i walety. Naprzykład wielką zaletą jest to ze jest to najlepszy dosteony zestaw na rynku Venoma w tej skali. I tutaj zalety się konczą. spasowanie całkiem ok, ale błedy w wymiarach przez co niektórzy wywalali te zestawy do śmieci. Braki i błedy w detalach. Ale jakoś przebrnąłem. Model który zrobiłem przedstawia maszynę Bell UH-1Y Venom, QT-534 , Bu No 167994, HMLAT-303 "Atlas" , Camp Pendleton MCAS 2015 rok 15 Cytuj
rymulus Napisano 13 Sierpnia Napisano 13 Sierpnia Klasa koń Muszę bo się uduszę. Szkoda tych połamanych łopat i obecności słupów podporowych. 1 Cytuj
Moses Napisano 13 Sierpnia Autor Napisano 13 Sierpnia 7 godzin temu, rymulus napisał: Muszę bo się uduszę. Szkoda tych połamanych łopat i obecności słupów podporowych. Rozumiem, ale u mnie już jak na lotniskowcu, ważny jest każdy centymetr przestrzeni, bo juz ciezko z kupnem kolejnych Detlofów I fajnie że Wam się podoba, chyba jestem zbyt krytyczny dla swoich modeli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi