Skocz do zawartości

7TP "Na Manewrach"38`/ polowanie na obiad - diora

Gościu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

jachud3, jachud3 nie wiem, czy aby "wiedzenie" na zaś jest stosowne.

Popatrz, ile pracy wkładają inni startujący w swoje prace, co i rusz dołącza ktoś z nowym projektem(czytanie - a to, to wygra, na pewno do najmilszych nie należy, przynajmniej ja bym się źle czuł).

Miło mi , że się podoba.

wcielony do Załogi!

nigdy bym sie do takiej "fuchy" nie pchał, to jest masa roboty..jak technicznej, tak i psychologicznej.....

Tyle pracy...to po dniu pewnie odechciałoby mi się ;)

Wolę tylko uczestniczyć, niż dziondzić :p

pzdr.

Wolę tylko uczestniczyć, niż dziondzić :p

heh, dokładnie jak myślałem

jachud3, jachud3 nie wiem, czy aby "wiedzenie" na zaś jest stosowne.

Popatrz, ile pracy wkładają inni startujący w swoje prace, co i rusz dołącza ktoś z nowym projektem(czytanie - a to, to wygra, na pewno do najmilszych nie należy, przynajmniej ja bym się źle czuł).

Masz kompletną rację, zapędziłem się . Przepraszam wszystkich użytkowników biorących udział w konkursie. Chociaż z drugiej strony - wierz mi, Rafale, patrząc na Twoje prace nie jest łatwo oprzeć się wrażeniu, że jesteś faworytem do wygranej.

Jeśli kogoś uraziłem/obraziłem swoją wcześniejszą wypowiedzią - jeszcze raz przepraszam.

E, Rafał, tak szybko skończyłeś. Zostało jeszcze tyle miesięcy w konkursie, na pewno wszyscy do czasu głosowania zapomną o tej pracy

A tak na serio, piękna praca, jak patrzę na "naturę" (ziemia+roślinność) na Twoich ostatnich pracach, to... nie wiem co powiedzieć!

• 2 weeks later...

Wszystkie inne Twoje pracy maja to coś ale ta kładzie inne na kolana.. Jak widzę te kurczaki to kojarzy mi się gonitwa za nimi w wieku młodzieńczym.

Sceneria, roślinność mówi mi że to było upalne lato..

Tak Trzymać Rafale.

• 1 month later...

Ja tu widzę krecią robotę ze strony tych kur.

Ja nawet podejrzewam że te kury nie są kury polskie, a jakieś przybłędy.

Bo czy kura polska sabotowałaby polskie ćwiczenia wojskowe, ja zapytuję...

Rafał nie daj się zwariować rób swoje.

Jak i w tym temacie będzie bałaganik, to własnoręcznie ponaciskam fajne iXiki jakie ja widzę przy Waszych postach, a Wy nie. Serio.

Szkoda Rafale, że rezygnujesz w udziale i w konkursie i głosowaniu. Naprawdę szkoda ;(

Ja tak z tymi kurami pisałem , ale ogólnie powtarzam, model mnie nie zachwycił, na półce bym go nie postawił. Scenka z kurami zasłania dobre wykonanie modelu. Rafał jest najlepszy w pojazdach !!!!! i tak trzymać !!!! Kilka już widziałem super , np jagdpanzer IV.

Generalnie całość wygląda świetnie Gratuluję! I 7TP też jest pięknie "uwalony". Nie ma co się czepiać kur! Ale ten żołnierz, który zostawił swoją broń bez opieki, ma zagwarantowane kilka dni "paki"

na półce bym go nie postawił

swoje stawiasz:)

Jak i w tym temacie będzie bałaganik, to własnoręcznie ponaciskam fajne iXiki jakie ja widzę przy Waszych postach, a Wy nie. Serio.

smród ma to do siebie, ze się ciągnie<-wedle powiedzenia

Widziałes kury uciekające w popłochu ze złozonymi skrzydłami Smile

nie dałem rady zrobić skrzydeł we wzniosie(za cienki jestem, ot co), niemniej człowiek..który miał z nimi do czynienia dość sporo...powiedziałbył..że to błąd nie jest( to jest pewnik).

Ale ten żołnierz, który zostawił swoją broń bez opieki, ma zagwarantowane kilka dni "paki" Laughing

wprowadzając SF w każdą diorame nie wyklucza "prawdziwości", dopkói TAm nie będziesz, nie wiesz(wiesz, czy zakładasz?)...reszta to spekulacja...2 stronna;)

thx 4 comm

pzdr.

Gościu (Rafałku) jestes po prostu Gosciu!

Ostatnio opuszczasz się i nic nowego nie pokazujesz. Wrzuc coś nowego, bo z przyjemnością to się ogląda. A kury??? Kury sa świetne, manekiny tez , nie mówiac nic o tanku, który zwala z nóg.

Poza tym każdy robi tak jak czuje i tak jak mu się to podoba. W końcu chodzi tu o dobrą zabawę>>>>>>pozdrawiam>>>>>>marioba

Właściwie to nie mam nic nowego do powiedzenia .Diorama baaaardzo fajna , świetny temat jak i wykonanie , szczególnie 7 tp .Co do kur to nie mam zastrzeżeń nie wiem dlaczego je tak męczycie , dajcie im spokój w ostatnich chwilach życia