artoor_k Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Kurcze , naprawdę rządzi A polowanie na kury to świetny pomysł...bo dużo ostatnio poważnych dioram a za mało z lekkim "jajem" Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 Dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 O ja...... patrzę i patrzę i się nie mogę napatrzeć........ chyba wiem, kto wygra ten konkurs HA! Wpadłem na genialny pomysł! Niech Rafał zostanie wcielony do Załogi! Przynajmniej nie będzie od razu faworyta konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2009 jachud3, jachud3 nie wiem, czy aby "wiedzenie" na zaś jest stosowne. Popatrz, ile pracy wkładają inni startujący w swoje prace, co i rusz dołącza ktoś z nowym projektem(czytanie - a to, to wygra, na pewno do najmilszych nie należy, przynajmniej ja bym się źle czuł). Miło mi , że się podoba. wcielony do Załogi! nigdy bym sie do takiej "fuchy" nie pchał, to jest masa roboty..jak technicznej, tak i psychologicznej..... Tyle pracy...to po dniu pewnie odechciałoby mi się ;) Wolę tylko uczestniczyć, niż dziondzić :p pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Wolę tylko uczestniczyć, niż dziondzić :p heh, dokładnie jak myślałem jachud3, jachud3 nie wiem, czy aby "wiedzenie" na zaś jest stosowne.Popatrz, ile pracy wkładają inni startujący w swoje prace, co i rusz dołącza ktoś z nowym projektem(czytanie - a to, to wygra, na pewno do najmilszych nie należy, przynajmniej ja bym się źle czuł). Masz kompletną rację, zapędziłem się . Przepraszam wszystkich użytkowników biorących udział w konkursie. Chociaż z drugiej strony - wierz mi, Rafale, patrząc na Twoje prace nie jest łatwo oprzeć się wrażeniu, że jesteś faworytem do wygranej. Jeśli kogoś uraziłem/obraziłem swoją wcześniejszą wypowiedzią - jeszcze raz przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 E, Rafał, tak szybko skończyłeś. Zostało jeszcze tyle miesięcy w konkursie, na pewno wszyscy do czasu głosowania zapomną o tej pracy A tak na serio, piękna praca, jak patrzę na "naturę" (ziemia+roślinność) na Twoich ostatnich pracach, to... nie wiem co powiedzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2009 Dzieki Piotr, zapomnienie...no cóż, każdy model idzie w "zapomnienie", i po to robimy nowe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 SUPER!!! pozostaje życzyć smacznego wojakom jak już dobiegną i wyłapią kwoki na rosołek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Wszystkie inne Twoje pracy maja to coś ale ta kładzie inne na kolana.. Jak widzę te kurczaki to kojarzy mi się gonitwa za nimi w wieku młodzieńczym. Sceneria, roślinność mówi mi że to było upalne lato.. Tak Trzymać Rafale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 4 Lutego 2009 Autor Share Napisano 4 Lutego 2009 Dzięki, i tu MiloszKR Tobie w szczególności hurtem, za wszystkie wpisy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Marca 2009 Autor Share Napisano 16 Marca 2009 Witam. Rezygnuję z udziału w głosowaniu, oraz z konkursu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Jak dla mnie kury nie naturalne )))) Widziałes kury uciekające w popłochu ze złozonymi skrzydłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Piękna robota Rafałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Ja tu widzę krecią robotę ze strony tych kur. Ja nawet podejrzewam że te kury nie są kury polskie, a jakieś przybłędy. Bo czy kura polska sabotowałaby polskie ćwiczenia wojskowe, ja zapytuję... Rafał nie daj się zwariować rób swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrkow Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Łooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Jak i w tym temacie będzie bałaganik, to własnoręcznie ponaciskam fajne iXiki jakie ja widzę przy Waszych postach, a Wy nie. Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Szkoda Rafale, że rezygnujesz w udziale i w konkursie i głosowaniu. Naprawdę szkoda ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Ja tak z tymi kurami pisałem , ale ogólnie powtarzam, model mnie nie zachwycił, na półce bym go nie postawił. Scenka z kurami zasłania dobre wykonanie modelu. Rafał jest najlepszy w pojazdach !!!!! i tak trzymać !!!! Kilka już widziałem super , np jagdpanzer IV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whiteeagle Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Generalnie całość wygląda świetnie Gratuluję! I 7TP też jest pięknie "uwalony". Nie ma co się czepiać kur! Ale ten żołnierz, który zostawił swoją broń bez opieki, ma zagwarantowane kilka dni "paki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 na półce bym go nie postawił swoje stawiasz:) Jak i w tym temacie będzie bałaganik, to własnoręcznie ponaciskam fajne iXiki jakie ja widzę przy Waszych postach, a Wy nie. Serio. smród ma to do siebie, ze się ciągnie<-wedle powiedzenia Widziałes kury uciekające w popłochu ze złozonymi skrzydłami Smile nie dałem rady zrobić skrzydeł we wzniosie(za cienki jestem, ot co), niemniej człowiek..który miał z nimi do czynienia dość sporo...powiedziałbył..że to błąd nie jest( to jest pewnik). Ale ten żołnierz, który zostawił swoją broń bez opieki, ma zagwarantowane kilka dni "paki" Laughing wprowadzając SF w każdą diorame nie wyklucza "prawdziwości", dopkói TAm nie będziesz, nie wiesz(wiesz, czy zakładasz?)...reszta to spekulacja...2 stronna;) thx 4 comm pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Gościu (Rafałku) jestes po prostu Gosciu! Ostatnio opuszczasz się i nic nowego nie pokazujesz. Wrzuc coś nowego, bo z przyjemnością to się ogląda. A kury??? Kury sa świetne, manekiny tez , nie mówiac nic o tanku, który zwala z nóg. Poza tym każdy robi tak jak czuje i tak jak mu się to podoba. W końcu chodzi tu o dobrą zabawę>>>>>>pozdrawiam>>>>>>marioba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Właściwie to nie mam nic nowego do powiedzenia .Diorama baaaardzo fajna , świetny temat jak i wykonanie , szczególnie 7 tp .Co do kur to nie mam zastrzeżeń nie wiem dlaczego je tak męczycie , dajcie im spokój w ostatnich chwilach życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi