fliper_nx Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 POSZUKUJĘ skan instrukcji od Italerowskiej windy. Może ktoś ma ? Również proszę o link do producenta/sklepu z nitami. Pamiętam była jakiegoś czasu dyskusja na ten temat, materiał to papier wycinany laserem. Dzięki z góry za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 POSZUKUJĘ skan instrukcji od Italerowskiej windy. Może ktoś ma ? Również proszę o link do producenta/sklepu z nitami. Pamiętam była jakiegoś czasu dyskusja na ten temat, materiał to papier wycinany laserem. Dzięki z góry za pomoc. Link do sklepu: http://www.paper-hobby.com/index.php?cPath=44_144 a instrukcję pewnie też mam, tylko muszę ją poszukać bo nie pamiętam w które pudło ją wcisnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoxx2006 Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Coś takiego może być? http://www.paper-hobby.com/product_info.php?products_id=1869 Przepraszam nie zauważyłem odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uczesany Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Witam, mam pytanie czy warto polakierowac kalki karbonowe polozone na elementach ? Jesli tak, to jaki lakier ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Warto, ładniej sie wszystko błyszczy i wyrównuje. Polecam Lakiery Gunze ale trzeba czytać który i do czego. Mozna też używać samochodowych, ale w obydwu przypadkach trzeba uważać aby kalke nie zeżarło, cienkie i suche warstwy najpierw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Warto nawet z tego powodu, że w razie awaryjnych sytuacji kalki nie będą chciały odłazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 POSZUKUJĘ skan instrukcji od Italerowskiej windy. Może ktoś ma ?. Proszę bardzo, oto ona: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Czy ktoś wie, jak zamówić dodatki J.C Lescrenier bezpośrednio u producenta? Sklepy, które handlują tymi dodatkami nie mają tego, co potrzebuję. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 Witam zakupiłem właśnie model Fujimi 1/24 Toyota Sprinter Trueno Potrzebuję porady co do malowania - czy mogę zostawić górę białą, nie malować jej, a zderzaki na czarno, tak jak na zdjęciu i zakończyć pracę kilkoma warstwami lakieru bezbarwnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 Czy ma ktoś schemat okablowania do "rynny" Schmitz-a ? Stoi mi cała robota , bo nie wiem jak w niej lecą instalacje . Szukam i nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek9666 Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 czy folią do przyciemniana szyb można przyciemnić tylne światła w modelu?czy lepiej farbką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 wojtek9666 zdecydowanie folią moim zdaniem bardziej profesjonalny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 Witam mam pytanko jak uzyskać efekt rdzy śrub itp? Jest jakaś specjalna farbka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 Witam zakupiłem właśnie model Fujimi 1/24 Toyota Sprinter TruenoPotrzebuję porady co do malowania - czy mogę zostawić górę białą, nie malować jej, a zderzaki na czarno, tak jak na zdjęciu i zakończyć pracę kilkoma warstwami lakieru bezbarwnego? Jeżeli nie ma "mazów" na powierzchni plastiku to myślę że bezbarwny wystarczy, no ale oczywiście malowanie daje dużo lepszy efekt Nie wiem tylko czy wycinając części z ramek nie uszkodzisz powierchni plastiku , wtedy chyba polerowanie nie pomoże żeby przywrócić połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Czy jest jakiś odpowiednik sklepu http://www.mf-zone.pl, ale z artykułami dla ciężarówek? Chodzi mi głównie o kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Czy jest jakiś odpowiednik sklepu http://www.mf-zone.pl, ale z artykułami dla ciężarówek? Chodzi mi głównie o kalki. Owszem są takie ami euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Dzięki tornado ale czy są jakieś takie polskie sklepy? Jednak u rodzimych sprzedawców łatwiej kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Dzięki tornado ale czy są jakieś takie polskie sklepy? Jednak u rodzimych sprzedawców łatwiej kupić Nie ma za co Heh w polskich sklepach nie uświadczysz nawet czystego papieru do drukowania kalkomani, a Ty chcesz gotowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek9666 Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 z czego najlepiej zrobić okablowanie do trucka? wdzięczny będę też o linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Jestem w trakcie remontu modelu Datsun ZX 280 TURBO. Model Amt 1/24 Może ktoś ma lub miał ten model i posiada instrukcję składania. Może jakiś scan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja używam kabelków rozprutych ze starego kabla od monitoru.Dużo ludzi używa żyłek wędkarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek9666 Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 dzięki Kuba115 bardzo mi pomogłeś pozdro Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam z czego najlepiej zrobić smar na siodle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Witaj, smar na siodle najlepiej zrobić ze smaru Np. grafitowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi