artoor_k Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 (edytowane) Ufff...mogę powiedzieć że w pełni usatysfakcjonowany kończę mój pierwszy (mam nadzieję że nie ostatni) projekt w tym konkursie.Jego tematem był tzw variable fighter VF-0S (commander version) firmy Hasegawa w skali 1:72.Dodałem cięgła katapulty oraz wykonałem podstawkę (fragment lotniskowca CVN-99 ASUKA).Sklejanie obyło się bez większych problemów,szczegóły oraz in-box w warsztacie:klik A oto zdjęcia gotowego modelu: I trzy bez podstawki... Jeśli chodzi o fotki to wykrzesałem z mojej "małpy" co się dało...mam nadzieję że widać cokolwiek... EDIT: Dorzucam kilka nowych fotek,chyba lepsze niż poprzednie: A na koniec zdjęcie z nocnych lotów Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Jednak dałeś te wypalenia. Super to wygląda. Gratulacje skończonego modelu. Jest na czym oko zawiesic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Nie rozwinę sie komentarzowo, chyba najlepiej odda moje odczucia taki zlepek słów: - znać, to ja sie na nich nie znam, ale podoba mi sie okropnie to, co widzę. Gratuluję ukończenia projekciku, oraz ubolewam nad stanem Twojego konta....(pewnie nie da sie zliczyć pogryzionych klawiatur przez "konkurencję" - jak to "ściagnałem" z inszych cycatów, a wypadałoby Im zwrócić ) z poważaniem, niepoważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyneck Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Naprawdę super maszyna Jak tak patrzę na niego,to coraz bardziej mam ochotę złożyć COŚ TAKIEGO Full wypas,no i te Czaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Przyznam się, że lotnictwo to nie moja działka, ale widząc tak pięknie i efektownie zrobione samoloty sam mam ochotę na jakieś latadło. Do tego ta podstawka nadaje takiego klimatu. Ogólnie bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Gratuluje ukończenia . Bardzo mi się podoba zarówno model jak i podstawka. A zdjęcia też niczego sobie Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 (edytowane) I co ja mam powiedzieć? Wiadomo, że świetny P.S. Ej ej, miało nie być okopceń po drugiej stronie tego czegoś. Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Całość wygląda rewelacyjnie Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Zawodowo Gratuluje projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cparty95 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Co tu dużo mówić i rozpisywać się wystarczą 3 słowa "model świetny i zjawiskowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Że też nie oglądałem warsztatu. Model jak i podstawka wyszły super. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Gratulacje Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Jakbyś dał jeszcze jakąś, chociaż jedną, figurkę z obsługi naziemnej to byłoby idealnie! Nie powiem, żebyś przekonał mnie do tego typu wynalazków (w tej kwestii jestem beton ) ale wykonanie super Fotki szczegółów dużo dały. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubA94 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Powiem tylko że wygląda to wyśmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Elegancki wyszedł, świetna podstawka! W sumie tylko nazwisko pilota takie... hmmm... niepoważne [ założę się, że dostałby ksywę "Mother"] , ale na to przecież wpływu nie miałeś . Ogólnie - fajnie ci to wyszło, gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Jak to gdzieś mówili: "palce lizać"! Gratuluję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Nie rozwinę sie komentarzowo, chyba najlepiej odda moje odczucia taki zlepek słów:- znać, to ja sie na nich nie znam, ale podoba mi sie okropnie to, co widzę. Zgadzam się z Rafałem. Model chole....... strrrasznie mi się podoba. Bardzo pieczołowicie odwzorowane są różnej maści linie podziału itp. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Super, mi również się podoba ale razi mnie mały szczególik cała maszyna się świeci, okey ale opony można by było darować i walnąć je matem, po za tym się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 29 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2009 Dzięki za wszystkie komentarze i opinie Co do kół...fakt...niepotrzebnie ten gloss się tam znalazł...ale powinno się udać coś z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Cześć! Wielkie sorry, że jeszcze się tu nie odezwałem. Jak już Ci mówiłem uważam, że model wyszedł świetnie. Trudno dopatrzyć się jakichkolwiek błędów wykonania. Samolot ma extra sylwetkę i Ty świetnie ją nam ukazałeś. Dzięki, że nieco przybliżyłeś nam te klimaty, które swoją drogą są bardzo ciekawe. Kwestia gustu, mnie się podoba! Dużo pracy włożyłeś w podstawkę i opłacało się, bo wyszła znakomicie. Fajne dopełnienie. Pozdro i czekam na Yamato! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Model naprawdę pokazuje wysoki poziom wykonania. Ten wycinek Elementu pasa startowego z lotniskowca jest kozacki. Jedynym elementem którego mi brakuje to figurki pokazującej możliwość do startu. Z tego o kojarzę człowiek w żółtej kamizelce. Tak po prostu nisko się kłaniam.. mimo że skrzydłowe latadła to nie moja działka, to lubię spojrzeć na dobrą pracę mocne -5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 figurki pokazującej możliwość do startu. Z tego o kojarzę człowiek w żółtej kamizelce.Czyli Air-Marshall. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 5 Lutego 2009 Autor Share Napisano 5 Lutego 2009 Jedynym elementem którego mi brakuje to figurki pokazującej możliwość do startu. Z tego o kojarzę człowiek w żółtej kamizelce. Więc Feniks wraca na kilka dni na warsztat.Dodam tę figurkę Przy okazji walnę koła na mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 7 Lutego 2009 Autor Share Napisano 7 Lutego 2009 Prezentuję Feniksa z małym dodatkiem w postaci figurki jednego gościa z obsługi lotniskowej Poniżej fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi