Piotr Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Relacja zakończona model można umieścić w galerii Model powstał z połączenia trzech firm KFS(kabina, wnętrze), Italeri(rama), Revell(silnik, chłodnica) jest to wierna kopia Volvo F12 które stało na złomowisku we Wrześni firmie Kosłom. Wykonanie takiej repliki trwało rok czasu,jest to mój pierwszy model pomalowany aerografem czas na fotki Oryginał Model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Wow, brak słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 No wiadome szczena opada ... Wszystko wykonane na bardzo wysokim poziomie Patrząc na foty oryginału i modelu ... stwierdzam że te dwa Volva niczym się nie różnią ! (jedynie skalą ) Jeszcze raz wielkie gratulacje z ten model P.S. Sorrki że tutaj zapytam ,ale mnie to bardzo ciekawi Jaką farbką pomalowałeś odbłyśniki w reflektorach ? Bo bardzo realistycznie wyglądają Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 super ci to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 woow odwzorowanie w 99,999999999999 %, świetny model, jestem pełen podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruko95 Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 raczej odwzorowanie w 100000000000000000000000000000% super!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Model znakomicie się prezentuje. Na prawdę podziwiam twój wkład pracy w ten model. Porównując zdjęcia orginału i modelu widać dokładne odwzorowanie. I gratuluje wszystkich zdobytych nagród tym modelem PS : Napisałeś, że "stało" czyżby już skasowali je ? Czy tylko takie domysły ? Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Folia do pieczenia? tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Pluta Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Kolego modelarzu. BRAK SŁÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super zezłomowane Volvo. Pozdrawiam ;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert nr1 Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Aż się płakać chce jak widze takie projekty Normalnie szok tylko pogratulować "złomu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Ale cacko !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Piotrze, pierwszy malowany aerkiem. A scania, jak była malowana....( nie chodzi mi o rdzę) no chyba ze nie była.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 zatkało mnie gratulacje za takie umiętosci oby jak najwięcej było takich modeli Edit: Zdanie zaczyna sie z wielkiej litery, proszę także stosować znaki interpunkcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Dzięki za komentarze Volvo już nie stoi na złomowisku - zostało wywiezione. Światła(odbłyśniki)malowałem Alclad II chrome. Volvo malowałem aerografem i jest to mój pierwszy model malowany tą metodą. Scania jak i pozostałe moje modele malowałem sprejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Aha, no bo za każdym razem wygląda, to oszałamiająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 I za takie cacka uwielbiam modelarstwo choć specjalizuję się w osobówkach i samolotach. To ogromna przyjemność oglądać takie prace. Wielkie gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Coś pięknego!!!Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Nie siedzę w ciągnikach, ale efekt mie powalił... pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek00 Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Gratuluje tak udanej pracy ! a na dodatek pierwowzór stał u mnie w mieście pozdrawiam jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 WILEKA czerwona cieżarówa, podoba się każdemu, pierwsza klasa! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaroos Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 piękny ... no dobra, a gdzie maluch?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 powiem tak lepiej tego nie mogles zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimas Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 brak mi słów przepiękny model pokłony dla wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Ideealnie! Super model !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi