Gościu Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 Pięknie te dyski wyglądają, ciągnij mocniej łeteringowo, podoba się...lubię oglądać takie prace, powstaje minikop(kilka takich i znów będę zmuszony pokleić pod lupą ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 Witam Jak dla mnie super biorac pod uwage że jest model jest jeszcze w toku :-)Czekam na obsluge i makietke ;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 4 Października 2010 Autor Share Napisano 4 Października 2010 Pierwszy w życiu podstawek. Wszelkie krytyczne uwagi bardzo mile widziane w związku z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 Pięknie się wkomponował w tą podstawkę, super wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 5 Października 2010 Autor Share Napisano 5 Października 2010 Dzięki. Na razie stoi na sucho. Podstawka wymaga jeszcze mnóstwa pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Strasznie dawno mnie nie było a tu takie cudeńka powstają Widzę super efekty tej naszej wiosennej wizyty w Siemianowicach Bajerancko wychodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 5 Października 2010 Autor Share Napisano 5 Października 2010 Rafał ja chciałbym się tam wybrać jeszcze raz Z trawami Polaka pracuje się świetnie. Teraz wiem, czemu Adam Juszczak tak często po nie sięga W naszej skali chyba nie ma lepszych sposobów na oddanie roślinności. Dzisiaj będę się bawił dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 baw się bo jest super, mnie też się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Wygląda bardzo ciekawie. Roślinność całkiem ok - zróżnicowana - co cieszy oko. A obicia - jak dla mnie bomba! Mniejsze nie byłyby już widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Podstawek pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Elegancko wygląda model, a podstawka miodzio. Czekam na dalsze etapy pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 6 Października 2010 Autor Share Napisano 6 Października 2010 Dzięki wszystkim za opinię. Fajnie, że się podoba. Podstawka już podrasowana, a model do niej przyklejony. Teraz pora na kukiełki z Preisera. Chyba następne fotki będą już galeryjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Tylko nie każ nam długo na nie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Podstawek świetny ! Chyba trochę ją po małpuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 7 Października 2010 Autor Share Napisano 7 Października 2010 Tylko nie każ nam długo na nie czekać Chcę zabrać model do Lublina, więc długo czekać nie będziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi