Artur Wałachowski Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 (edytowane) Pz III L-Tamiya 1/35-dodatki Abera i wnętrze Verlindena-malowanie 502 Batalion czołgów ciężkich. Edytowane 18 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1994 Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 WOW I can't believe my eyes Nie mam słów ... to jest po prostu piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Arturze, całość robi powalający efekt, tylko mam jedno pytanie, dlaczego bandaże kół nie są wyszlifowane? Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 10 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2009 tylko mam jedno pytanie, dlaczego bandaże kół nie są wyszlifowane? Bardzo mi się podoba Bo model żona sklejała i nie dopilnowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Aaaaa to wszystko wyjaśnia :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Małżonka wie co robi ( a propos, gratuluję ) to mają być szwy, ale po formach odlewniczych gumy na kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Witam Model po prostu genialny, brak mi słów Znakomite ślady eksploatacji i w ogóle rewelacyjne malowanie, jedyna rzecz która mi nie pasuje w tym modelu to liny holownicze (wyglądają jak te z zestawu), szkoda że nie postanowiłeś ich wymienić na metalowe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Witaj Arturze Model jak zwykle wyśmienity Ale czy mógłbyś przybliżyć nam jakich farb użyłeś i jak malowałeś obicia(i oczywiście jaka farbą). Bo tez planuje taki model zakupić i chciałbym się troszke do niego przygotować Z góry dzięki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Zadam głupie pytanie - ile trwała produkcja tego cudeńka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Witam. Artur moje zdanie już poznałeś, powtórzę ... REWELACJA. A tak na marginesie dobrze mamy z naszymi kobietami, Ty i ja, moja też skrobie części i pomaga bardzo dzielnie Pozdrawiam S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Bardzo fajna III. Obicia to gąbka? A te mniejsze kropeczki to z pędzla? Troszeczke nie podoba mi się dół wanny bo odstaje, szczególnie z obiciami, od górnej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 mistrz,moj pan i wladca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slizer Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Wygląda jak prawdziwy seryjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Hej Artur - zmiana stylu wyszła na dobre, to jest to. Jeszcze Cię dalej namawiam na podwozia, w trójkach aż się proszą do wyeksponowania tysiąca rzeczy. Jeśli nie lubisz błota to chociaż przebarwienia, wilgoć, spływające płyny eksploatacyjne - nie popuszczę. Gratuluję z pełną odpowiedzialnością trojeczka się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Model wykonany wg najlepszych standardów światowych,techniki eksploatacyjne to majstersztyk,ale pytanie czy jest to model pojazdu który już nie jest w użyciu i stoi gdzieś tam na boku drogi albo na polu,czy jest to pojazd w trakcie użytkowania. Gąsienice jak nówki , w ciągłym użyciu a góra jakby trochę z innego przedziału czasowego.Ale to tylko moja prywatna opinia.Model uważam i tak za jeden z najlepszych III-ek w większości stron i pism modelarskich na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2009 Dziękuję za opinię,obicia to gąbeczka i cienki pędzelek 000-kolor brąz Van Dyck,a jaśniejsze to kolor bazowy rozjaśniony bielą. Jeszcze Cię dalej namawiam na podwozia, w trójkach aż się proszą do wyeksponowania tysiąca rzeczy. Jeśli nie lubisz błota to chociaż przebarwienia, wilgoć, spływające płyny eksploatacyjne - nie popuszczę. Wiem,wiem.pracuje nad podwoziem,już potrenowałem błocenie,pozwolę sobie zamieścić efekty poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Model BDB, ale rzeczywiście podwozie jest "za czyste" przydało by się trochę urozmaicić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Mistrzostwo świata, aż sie chce wsiąść i odpalić. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Oczywiście mnie się podoba mam tylko pytanie: dlaczego lewa i prawa burta pod błotnikami są tylko brudne od kurzu? Wg mnie powinny być także udrapane ( choć w mniejszym stopniu ) i usmarowane jakimiś płynami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2009 dlaczego lewa i prawa burta pod błotnikami są tylko brudne od kurzu? Wg mnie powinny być także udrapane ( choć w mniejszym stopniu ) i usmarowane jakimiś płynami... ale rzeczywiście podwozie jest "za czyste" przydało by się trochę urozmaicić. Właśnie teraz robię wszelkie zabiegi żeby wyrównać wierzch ze spodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Ja przepraszam, że trochę odgrzewam temat, ale mam pytanie do Ciebie Artur skąd wziąłeś schemat malowania, czy ewentualnie możesz wrzucić na forum, albo jak ktoś inny ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Bardzo dobrze zrobiony czołg,no poprostu miodzio aż oko się nie może napatrzeć.Pozdrawiam i gratuluję talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 3 Lipca 2009 Autor Share Napisano 3 Lipca 2009 Ja przepraszam, że trochę odgrzewam temat, ale mam pytanie do Ciebie Artur skąd wziąłeś schemat malowania, czy ewentualnie możesz wrzucić na forum, albo jak ktoś inny ma? Schemat malowania jest z instrukcji Tamiyi-miały być zielone wężyki-no ale jak zwykle wash je trochę wypłowił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekBydg Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Artur ja trochę nie na temat. Chciałem wejść na Twoją stronę (bo bardzo lubię Twój styl modelarski) ale mój antywirus informuje że jest zainfekowana jakimś trojanem i nie mogę jej otworzyć. Da się coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 3 Lipca 2009 Autor Share Napisano 3 Lipca 2009 Artur ja trochę nie na temat. Chciałem wejść na Twoją stronę (bo bardzo lubię Twój styl modelarski) ale mój antywirus informuje że jest zainfekowana jakimś trojanem i nie mogę jej otworzyć. Da się coś z tym zrobić? Działania są podjęte,niedługo stronka ruszy,uzupełniona o nowe zdjęcia w galerii,będzie też dwu języczna-tekst polski i angielski,myśle że to sprawa 2 tygodni góra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi