babcia131 Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 No to próbujemy: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Udało się .Nie wiedziałem że jestem taki zdolny Dzięki serdeczne za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Rzadki okaz z tego eF-a ze Szprotawy. Powinien być ściągnięty z pomnika i trafić po renowacji do Muzeum Lotnictwa ( oczywiście pod dach a nie pod chmurkę) - ale kogo to interesuje. Jak się rozpadnie do końca wtedy będzie lament. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Mały przerywnik, z okazji święta lotnictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Fotki z dzisiejszego Święta Lotnictwa w Bazie Lotnictwa Taktycznego w Łasku: MiGi z łaskiej kolekcji są jak nowe!!! Aż się serce cieszy widząc te maszyny w takim stanie. Wielkie słowa uznania dla d-cy płk. Darka Malinowskiego za inicjatywę oraz dla st. chor. sztab. rez. Piotra Polita - to spod jego ręki wychodzą te piękne maszyny. Kto ma możliwość odwiedzić łaskiej kolekcji zachęcam - warto! Na chwilę obecną w jej skład wchodzą: MiG-21mf, pf, lim-2, MiG-29, su-22 m4, orlik, iryda, Mi-2, a w niedalekiej przyszłości dołączą do niej MiG-23, Mi-24, Mi-14 i być może Mi-8. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Ciekawostką 6715 jest zamontowany w kabinie wskaznik ,,syreny,, S-3M z napisami w języku angielskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 Chyba ciekawe. Trochę bliżej Mig-21F-walkaround, chociaż opisany jako 21F-13.Proszę zwrócić uwagę na sposób otw. osłony kabiny.Na rakiety nie warto -atrapa i fantazja. http://walkarounds.airforce.ru/avia/rus/mig/mig-21f-13_3/mig-21f-13.htm I jescze jeden pomnikowy 21F http://scalemodels.ru/modules/photo/viewcat_cid_311.html Warto buszować w poszukiwaniu ciekawostek odnośnie 21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 Wielu szukało SPS-141, a SPS we wsi Łapino Link bo zdjęcie duże. Szkoda, że taka konfiguracja na szparce, ale cóż nie można mieć wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 http://www.airplane-pictures.net/image15589.html DDR owski PFM z deflektorami. Na najsławniejszym enerdowskim 21 ,, 22+02,, tez były . No własnie po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 Pewnie aby nie zasysać śmieci z "betonu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 A opisał ktoś gdzies taki przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 A czytałeś gdzieś aby tym wlotem wciągnęło beret? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 Obowiazkowo z antenką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AT_Cobra_Lublin Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 Witam. Mam pytanie. Czy posiadacie może jakieś szersze informacje o Naszym Polskim Mig-u-21 znajdującym się w zbiorach Nowojorskiego muzeum lotnictwa(To to słynne na lotniskowcu) Na zdjęciach widziałem nasze żelazko z Szachownicą. Poza tym będe wdzięczny za wszelkie info. o naszym Migu (tez chyba 21) znajdującym się w Alley of The Mig's w March Air force Base w Kaliforni.Z góry dziękuję za info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Tak on wyglądał w 1997 roku (na zdjęciu ja z rodzinką). Z godłem 10 PLM. To co teraz przedstawia to czysta fantazja muzealników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Wracając do 21F , znowu trafiło mi się parę zdjęć : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Trzy powyższe zdjęcia znalazłem na Forum Miłośników Symulatorów , następne na rosyjskojęzycznej airwar.ru. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Dwa poniższe trochę jako ciekawostka i jednoczesnie przykład co to znaczy tradycja i szacunek dla sprzetu [ nawet ew.wroga ] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zdjęcie przedstawia personel lotniczego skrzydła testowego US Air Force. Musicie przyznać że wygląda to ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Na drugiej fotce eF ma chyba fotel KK-2, takie mam wrazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 Uploaded with ImageShack.us Czyżby fotel z MiG-17-19 , widocznie bardzo się Im spieszyło, aby do przodu. A tak z kolei wyglądało opuszczenie kabiny-trochę inny wariant od pokazywanego parę stron wcześniej Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.tur Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 Powitać! Ma ktoś foty PF 1PLM o nb: "1808"? Własnie zakupiłem model INNEX'a i muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczony napotykając kalki syrenek w kolorze ciemnopomarańczowym produkcji techmodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 Tak na szybko, z monografii 1 PLM "Warszawa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.tur Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 Fajno, a gdzie w sieci można jeszcze takowe znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 Kolejne egzotyczne malowanie Naszego 21US, tym razem aż z Nowej Zelandii Uploaded with ImageShack.us Trzeba przyznać że wygląda całkiem fajnie, ale z rzeczywistością ma tyle wspólnego co 21 z pokładu lotniskowca w NY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 Malowanie nie egzotyczne tylko SF. Nie ma nic wspólnego z realizmem. Stylizowane godło 1 eskadry 62.plm "Poznań" tez mało podobne do oryginału. Malowania "tygrysie" pojawiły się w Poznaniu dopiero w 3.elt która dziedziczy tradycję 62.plm i 3.plm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 A dla mnie Nowa Zelandia jest i egzotyczna i fantastyczna You're welcome. For Polish readers (which I'm not), the info comes from here: viewtopic.php?t=15055&start=315 (you'll have to register) Na jednym z zagranicznych for poswieconych 21 Milosnicy 21 z Modelworka sa znani Soory za literowki, klawiatura dostala swira. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Nowa Zelandia, nie Nowa Zelandia, ja tam wolę nasze szybkie w oryginale Fajno, a gdzie w sieci można jeszcze takowe znaleźć? W sieci trudno. Ogólnie o zdjęcia PF trudno, chyba ich najmniej. Przejrzałem całe moje archiwum i znalazłem jeszcze to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 to chyba z Mierzęcic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi