TransTech Napisano 2 Grudnia 2010 Share Napisano 2 Grudnia 2010 wleczona Oś uciekła ci na prawo patrząc od góry.. po za tym jest pięknie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Grudnia 2010 Share Napisano 2 Grudnia 2010 Wygląda ciekawie, biały pokryć klarem żeby się błyszczał i fotki zrobić na dworze z delikatną warstwą śniegu wyglądać to będzie bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 2 Grudnia 2010 Share Napisano 2 Grudnia 2010 Za ciemne zdjęcia! zrób za dnia, z tych zdjęć wynika, że jest jak najbardziej OK. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 5 Lutego 2011 Autor Share Napisano 5 Lutego 2011 Witam, Dawno się nic nie działo, egzaminy i zaliczenia. Zostały w sumie dwa przedmioty. Ale w modelu została zmieniona powłoka lakiernicza. Wpadłem na pomysł, żeby napisać do Messera, znalazłem jego ofertę w dziale Giełda. Wiedziałem jak maluje grafiti na modelach, w kabinie biel też poprawił. Oryginał: Model: Zdjęcia by Messer. Grafiti można u Messera zamawiać jego kontakt (gg: 6349335) Pozdrawiam to by było na tyle po dłuższej przerwie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 No wreszcie jakas aktualka - ostatnio myslalem, ze porzuciles projekt bo dlugo nic nie bylo. Kabina wyglada swietnie, szczegolnie ta Scania na tylnej scianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 No no, Messer walnął ci niezłą grafę Wszystko idzie w dobrym kierunku, nie mogę się doczekać ostatecznego malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Hehe, widzę, że reklama na globa mojej roboty podróżuje po Polsce . Moje zdanie na temat tej Scanii Maćku znasz - jest świetnie, a będzie jeszcze lepiej . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 6 Lutego 2011 Autor Share Napisano 6 Lutego 2011 ostatnio myslalem, ze porzuciles projekt bo dlugo nic nie bylo. Nie, porzuciłem , będzie skończony, moja część marzenia w życiu w tej skali ten projekt Zamówiłem nie dawno halogeny i rurę do tego modelu. Dziękuje za miłe komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 No no naprawdę super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 1 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam, Czas na kolejną aktualizację. Dotycząca kabiny. Prima aprilis to nie jest Kabina na finishu. Zdjęcia robione przez Messera. Niedługo fotki kabiny z ramą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.X Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Te pasy po bokach są genialne! Duże za nie i za tą grafikę z tyłu kabiny! Powodzenia w dalszych pracach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 WOW! Naprawdę super te pasy na bokach... Ale te wnęki na grillu chyba musisz poprawić jeszcze i będzie bajecznie. Niezły kawal roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Black&White a zobacz na wnęki już z przymierzonym grillem na kabinie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Widać lekkie niedociągnięcia przy pasach po bokach i grilu, ale jest i tak super zrobione. Wiele ciężkiej pracy i godziny mozolnego oklejania zasługują na wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Panowie, część fotek jakie wrzucił Maciek przedstawia kabinę zaraz po pomalowaniu pasków, a jeszcze przed ich poprawkami. Dalsze foty są już po poprawkach. Wiadomo - ręczna robota to i idealnie nie jest, ale uważam że wyszło przyzwoicie. Farby - jak zwykle Vallejo. Czekam na przymiarkę Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Nie no, pieknie Ci wyszla ta kabinka. Mimo, ze jeszcze nie skonczona to wyglada niesamowicie, choc musze napisac, ze paski mi sie bardziej podobaja niz malunek na tylnej scianie kabiny, z reszta namalowanie czegos takiego w takiej skali z takimi detalami to napewno spore wyzwanie. To na pewno bedzie jeden z najfajniejszych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 tomeka6 wyzwanie jak wyzwanie - przede wszystkim dobra zabawa i fajne doświadczenie. Z paskami miałem roboty - prawie 3 godziny maskowania, a potem poprawki. Kabina jeszcze dostanie klar ( ale to zadanie Maćka ) i wtedy będzie już definitywnie ukończona. Ciesze się że się wam podoba ( przede wszystkim Maćkowi ) a i model na tym zyskał Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Pasy na kabinie są profesjonalne. Owiewki na kabinie mam rozymieć są tylko przymierzone do zdjęcia, bo cosik się pasy nie schodzą. Ale i tak duży szacun za tę robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2011 Witam, Zamieszczam zdjęcia przymiarki kabiny z podwoziem. Podwozie jeszcze jest bez większości dodatków. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yemas Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 Nie no brak słów!!!!! mnie sie bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 No nareszcie przymiarka Wygląda bardzo dobrze. Pozdrawiam i polecam się do malowania grafik :P Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stefanrsko Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 Skanka świetna tylko zdjęcia mocno zaniebieszczone, polecam troche popracować nad balansem bieli, co by była biala na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 Super scania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martines333 Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Bardzo poprawnie. Co stosowałeś dla takiego połysku kabiny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAVERICK27 Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Czy dobrze rozumiem ze ta Scania z tyłu jest malowana ręcznie? Patrząc na to co tutaj robicie to raczej nie będę pokazywał własnych prób "popełniania" modeli. Wygląda świetnie. Z czego robiłeś te firanki? Takie pytanie laika: Coś takiego jak cb radio, kubki, laptopy itp robicie sami czy są już gotowe miniaturki? Jeżeli robicie sami to w jaki sposób? Można prosić fotki wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi