Kuba115 Napisano 5 Grudnia 2009 Share Napisano 5 Grudnia 2009 Też uważam , że przy takim wnętrzu przyciemnianie szyb jest trochę zbyt ryzykowne i zupełnie niepotrzebne, ale to twój model i zrobisz jak chcesz w końcu to twój model i to tobie ma się podobać. Pozdrawiam i trzymam kciuki żeby wszystko było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Grudnia 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 5 Grudnia 2009 Wiecie co macie racje. Usunę folię, może zostawię na bocznych szybach, ale zaobaczę. Przednia będzie biała. Dzięki za cenną uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Grudnia 2009 Share Napisano 5 Grudnia 2009 Wiecie co macie racje. Usunę folię Ściągaj, ściągaj bo model zaczął wyglądać jak zabawka bez wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 5 Grudnia 2009 Share Napisano 5 Grudnia 2009 Wiecie co macie racje. Usunę folię, No teraz to nie masz wyjścia Chociaż,jak byś miał folie która tylko bardzo delikatnie przyciemnia szyby to mogło by być. Ta jest zbyt ciemna(mało przeźroczysta). Ale w ostateczności folie na bokach możesz zostawić Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 5 Grudnia 2009 Share Napisano 5 Grudnia 2009 Łaaaa jawkers ściągaj szybko tą folie Tak jak powiedział tornado - zaczyna wyglądać jak zabawka. Co do reszty nie mam zastrzeżeń Uważam, że wnętrze wyszło super i nie ma co go maskować folią na szybach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morusek11 Napisano 5 Grudnia 2009 Share Napisano 5 Grudnia 2009 Podziwiam Cie za to co robisz, ale z tą folia to trochę nie przemyślana sprawa. Zgodzę się z twierdzeniem ze przez ta folie to model wygląda ja tania chińska podróba ciężarówki. Model prezentuje się pięknie i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Żeby było zgodnie z przepisami to i boczne szyby nie powinny być tak ciemne. No ale żeby już nie psuć modelu, boki mogą zostać ale przód obowiązkowo musi być czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Przyłączam się do prośby ściągnij tą folię tylko uważaj by przy ściąganiu nie połamać szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Ściągaj, ściągaj, bo Ci dowód rejestracyjny zabiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Panowie, mi też się to nie bardzo podoba, ale jak ściągnie tą folię samoprzylepną to morze zostać klej z foli na szybie, a w tedy szyba do kasacji i nową trzeba będzie. Jak Ci się podoba to ,to już zostaw. A jak by dało rade, to też myślę że trzeba by ją jakoś zdjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Ze zdjęciem foli większych problemów być nie powinno. U mnie w sprinterze dzieciaki poradziły sobie z tym pierwsza klasa. Szkoda tylko że nikt im tego robić nie kazał, ale to akurat normalka i szyby muszą iść do przyciemniania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 (edytowane) Panowie, mi też się to nie bardzo podoba, ale jak ściągnie tą folię samoprzylepną to morze zostać klej z foli na szybie, a w tedy szyba do kasacji i nową trzeba będzie. Jak Ci się podoba to ,to już zostaw. A jak by dało rade, to też myślę że trzeba by ją jakoś zdjąć. Ciepła woda, albo krem nivea na wacik i lecim ze ściąganiem kleju. Edytowane 6 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 6 Grudnia 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 6 Grudnia 2009 Witam. krew nivea na wacik Oooo, powiało grozą. Panowie, folia odeszła bez problemów. Dzisiaj wykonałem: - Przewód do CB-radia - Telewizor LCD 19', jak kierowca jedzie w dłuższą trasę Pomalowałem fotele, jeszcze będą lekkie poprawki. Łóżko ma już prześcieradło. Czy kierowcy w ciężarówkach stosują prześcieradła, białe? Górna owiewka, pomalowana na biało. Koguty mają pomalowaną, środkową część. Przednie halogeny, wykompane w krecie. A tak będzie wyglądał przód. Zastanawiam się jeszcze, nad tymi bocznymi owiewkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 W takim pojeździe owiewki kompletnie nie mają sensu. Ani nie ma wysokiej naczepy, aby strumień pokierować, ani zabudowy. Z owiewkami pojazdy z płaską zabudową / naczepą mają wyższe spalanie niż bez nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Panowie, mi też się to nie bardzo podoba, ale jak ściągnie tą folię samoprzylepną to morze zostać klej z foli na szybie, a w tedy szyba do kasacji i nową trzeba będzie. Jak Ci się podoba to ,to już zostaw. A jak by dało rade, to też myślę że trzeba by ją jakoś zdjąć. Ciepła woda, albo krew nivea na wacik i lecim ze ściąganiem kleju. O co Ci chodzi bo chyba nie zrozumiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Bez owiewek bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Chodziło o krem przepraszam za literówke, Wojtku chodzi o ewentualne pozostałości kleju, chyba wyraźnie napisałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Zdecydowanie bez owiewek wszystko super!. Mam pytanie z czego i jak zrobiłeś telewizorek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Tak na moje to poliestyren i folia aluminiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Chodziło o krem przepraszam za literówke, Wojtku chodzi o ewentualne pozostałości kleju, chyba wyraźnie napisałem . Okej nic się nie stało, po prostu nie zrozumiałem, teraz już rozumie Jawkers- model jest boski telewizorek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 6 Grudnia 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 6 Grudnia 2009 Tak na moje to poliestyren i folia aluminiowa. Prawie zgadłeś. Polistyren i folia do przyciemniania szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Łóżko ma już prześcieradło. Czy kierowcy w ciężarówkach stosują prześcieradła, białe? Zależy od kierowcy. Jeśli ma jedno- własne auto, którym jeździ, to na ogół tak, ale różnie to bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 A czemu to niby mieliby nie stosować i brudzić tapicerkę łóżka? Przecież to też łóżko i niczym się nie różni z tym z domu! PS.W domu też śpisz bez prześcieradła!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiQ Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 Przednie halogeny, wykompane w krecie. A może lepiej byłoby dać te halogeny nad przednią szybę? To są chyba dalekosiężne więc teoretycznie powinny być możliwie jak najwyżej Zastanawiam się jeszcze, nad tymi bocznymi owiewkami. To się nie zastanawiaj - po prostu ich nie dawaj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 8 Grudnia 2009 PS.W domu też śpisz bez prześcieradła!? Dokładnie, koc mi zastępuje prześcieradło. A może lepiej byłoby dać te halogeny nad przednią szybę? Nie, dam je tak jak w orginale, na przedni zderzak. A z tym prześcieradłem, to chodziło mi o kolor, czy stosują biały, czy inne kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi