jajen Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 (edited) Przedstawiam fotki modelu. W dziale "warsztat" relacja z budowy i wiecej o modelu. Zapraszam do komentowania. Kilka nowych fotek z detalami: Edited November 25, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zderzak Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Jak dla mnie model fantastyczny. Robi naprawdę ogromne wrażenie. Szczególnie wstążki wyglądają bardzo fajnie. Pozdrawiam Konrad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ipkinss Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Kawał dobrej roboty! Pozdrawiam Ipkinss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-lotus98- Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Piękny i życze powrotu do zdrowia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P@wel Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Kokpit robi wrażenie cała reszta także. Po prostu świetny model. Gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artoor_k Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Mój nieskończony Corsair zajęczał żałośnie z szafy... A ode mnie:Super robota i zdrowia życzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koks Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Świetny model. Szczególnie podobają mi się dwa ujęcia prosto z przodu i jedno nieco z góry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
young Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Zdania nie zmienię, dla mnie model bomba pozostaje tylko życzyć powrotu do zdrowia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi84 Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Piękny:D:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted July 6, 2009 Super Moderator Share Posted July 6, 2009 Przepiękny. Też ten model zajmie miejsce w mojej kolekcji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mart72 Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Jestem pod ogromniastym wrażeniem! Odwaliłeś kawał roboty. Cudo w każdym calu. Pozdrawiam i popadam w coraz większe kompleksy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emaks Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Jestem po wrażeniem. Model prezentuje się wspaniale! Chciałbym tak wykonywać modele... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Witam Model super wygląda jak prawdziwy. Jestem pod wrażeniem. (Nie ma do czego się przyczepić). Chciałabym kiedyś tak umieć budować modele. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Gratulacje fotki admina! Dopiero teraz zauważyłem, że Twój model wylądował na stronie głównej. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_bladek Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Witam. Nadal zbieram szczękę z podłogi. Modelik i wykonanie super. Mam ten sam modelik do sklejenia, chyba nie będziesz miał zazłe jeśli Twój bedzie inspiracją. Z czego robiłeś zawieszki na rakiety i anteny?. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajen Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 chyba nie będziesz miał zazłe jeśli Twój bedzie inspiracją To dla mnie zaszczyt Z czego robiłeś zawieszki na rakiety i anteny? Blaszki eduarda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_bladek Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 He he całkiem niechcący pracując nad swoja wersją znalazłem jednego babola, słownie jednego. Brak elementów kalkomani na pokrywach serwisowych (elementów gwiazdy) od spodu, ale to już czepianie się, mój i tak będzie zawierał duuużo więcej niedoróbek. Może ma ktos pomysł na pokrowiec wlotu silnika - z czego zrobic ? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MateuszRze Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 model świetny, pozazdrościć zostaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur D. Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Kawał dobrej roboty, jezeli mam miec jakiekolwiek uwagi to tylko do tła, model po prostu sie z nim zlewa. Szkoda ze nie dales jakiegos bardziej kontrastowego tła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Piękna robota! Kokpity Airesa są piękne i samemu już jakiś czas temu stwierdziłem, że jak tylko będą dostępne, to do każdego budowanego modelu je kupię. Mam natomiast pytanie o wiatrochron, a konkretnie: jaką farbką go przyciemniłeś? Bo sam szukam takiego koloru, a u ciebie wygląda idealnie. Pokrowiec? Może by tak z kawalka foli aluminiowej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajen Posted November 29, 2009 Author Share Posted November 29, 2009 Farba to gunze gloss clear blue (c50). Doskonala farbka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D A W I D Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Ohhh.... Piękna robota. Aż dreszcz po plecach przechodzi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Witam! Ale żeś się chłopie napracował Słowa uznania, całość klasa. Nie będę się rozpisywał, model mówi sam za siebie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajen Posted December 11, 2009 Author Share Posted December 11, 2009 jezeli mam miec jakiekolwiek uwagi to tylko do tła, model po prostu sie z nim zlewa. Szkoda ze nie dales jakiegos bardziej kontrastowego tła Prosze bardzo, specjalnie dla kolegi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts