jajen Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 (edytowane) Przedstawiam fotki modelu. W dziale "warsztat" relacja z budowy i wiecej o modelu. Zapraszam do komentowania. Kilka nowych fotek z detalami: Edytowane 25 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Jak dla mnie model fantastyczny. Robi naprawdę ogromne wrażenie. Szczególnie wstążki wyglądają bardzo fajnie. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Kawał dobrej roboty! Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Piękny i życze powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Kokpit robi wrażenie cała reszta także. Po prostu świetny model. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Mój nieskończony Corsair zajęczał żałośnie z szafy... A ode mnie:Super robota i zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koks Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Świetny model. Szczególnie podobają mi się dwa ujęcia prosto z przodu i jedno nieco z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Zdania nie zmienię, dla mnie model bomba pozostaje tylko życzyć powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Piękny:D:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 6 Lipca 2009 Super Moderator Share Napisano 6 Lipca 2009 Przepiękny. Też ten model zajmie miejsce w mojej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 Jestem pod ogromniastym wrażeniem! Odwaliłeś kawał roboty. Cudo w każdym calu. Pozdrawiam i popadam w coraz większe kompleksy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Jestem po wrażeniem. Model prezentuje się wspaniale! Chciałbym tak wykonywać modele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 Witam Model super wygląda jak prawdziwy. Jestem pod wrażeniem. (Nie ma do czego się przyczepić). Chciałabym kiedyś tak umieć budować modele. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 Gratulacje fotki admina! Dopiero teraz zauważyłem, że Twój model wylądował na stronie głównej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Witam. Nadal zbieram szczękę z podłogi. Modelik i wykonanie super. Mam ten sam modelik do sklejenia, chyba nie będziesz miał zazłe jeśli Twój bedzie inspiracją. Z czego robiłeś zawieszki na rakiety i anteny?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jajen Napisano 13 Lipca 2009 Autor Share Napisano 13 Lipca 2009 chyba nie będziesz miał zazłe jeśli Twój bedzie inspiracją To dla mnie zaszczyt Z czego robiłeś zawieszki na rakiety i anteny? Blaszki eduarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 He he całkiem niechcący pracując nad swoja wersją znalazłem jednego babola, słownie jednego. Brak elementów kalkomani na pokrywach serwisowych (elementów gwiazdy) od spodu, ale to już czepianie się, mój i tak będzie zawierał duuużo więcej niedoróbek. Może ma ktos pomysł na pokrowiec wlotu silnika - z czego zrobic ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszRze Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 model świetny, pozazdrościć zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Kawał dobrej roboty, jezeli mam miec jakiekolwiek uwagi to tylko do tła, model po prostu sie z nim zlewa. Szkoda ze nie dales jakiegos bardziej kontrastowego tła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frosty Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Piękna robota! Kokpity Airesa są piękne i samemu już jakiś czas temu stwierdziłem, że jak tylko będą dostępne, to do każdego budowanego modelu je kupię. Mam natomiast pytanie o wiatrochron, a konkretnie: jaką farbką go przyciemniłeś? Bo sam szukam takiego koloru, a u ciebie wygląda idealnie. Pokrowiec? Może by tak z kawalka foli aluminiowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jajen Napisano 29 Listopada 2009 Autor Share Napisano 29 Listopada 2009 Farba to gunze gloss clear blue (c50). Doskonala farbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D A W I D Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Ohhh.... Piękna robota. Aż dreszcz po plecach przechodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Witam! Ale żeś się chłopie napracował Słowa uznania, całość klasa. Nie będę się rozpisywał, model mówi sam za siebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jajen Napisano 11 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2009 jezeli mam miec jakiekolwiek uwagi to tylko do tła, model po prostu sie z nim zlewa. Szkoda ze nie dales jakiegos bardziej kontrastowego tła Prosze bardzo, specjalnie dla kolegi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi