Skinn3r Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Dzięki BaldPuma za linki i sznurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Panowie, mam pytanie: jakich km-ów, oprócz M249 mogli używać Marines podczas drugiej wojny irackiej? Wiem, że M60 już nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 M60 w wersji M60E3 używali przez jakiś czas w Iraku i Afganistanie, a potem przeszli na M240. A tak to jeszcze przecież M2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Ok, dzięki. Czyli jednak mogę takie km-y umieścić w swoim modelu.M60E3 oraz M240 czyli zmodyfikowany L7 A2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Na prośbę wstawiam małe co nieco Korzystajcie, póki mnie nie zamkną źródło: NTW rok 2006 Mogę dodać większy zoom na schemat. Mam nadzieję, że się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Mogę dodać większy zoom na schemat. Mam nadzieję, że się przyda Dodaj Przyda się, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Prosze Potem dorzucę coś jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Dzięki i dorzucaj ****** Tak z innej beczki - słówko do kolegi Skinn3ra - miło widzieć, że kolejna osoba oprócz stałej ekipy zaczyna się w projekcie udzielać - coraz częstsze wpisy, coraz więcej warsztatów założonych Mam nadzieję, że będziesz tu często zaglądał, no i pokazywał skończone modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) Tym razem obszerna dokumentacja Humvee wozu dowodzenia. Niewykluczone, że kiedyś popełnię ten model, a i może któryś z kolegów się pokusi. Tak więc uzupełniać dokumentację Proszę: (sam jestem pod wrażeniem tego, co udało mi się zdobyć) (Miniaturki, bo specjalnie dałem w większej rozdzielczości, jak co to mogę jeszcze spróbować powiększyć) źródło: NTW rok 2006 Postawicie mi kiedyś w zamian piwko Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Postawicie mi kiedyś w zamian piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 kubisz, trochę późno dołączyłem, bo jakoś na początku nie byłem pewien, ale Humvee wciąga Zobaczycie jeszcze conajmniej 5 galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Sorki, jeśli pytanie nie na miejscu, bo mogłem gdzieś przegapić, ale czy u nas jeżdżą w służbie ambulanse na Humvee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Takie jak na wcześniejszych 2 stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Niewykluczone, że kiedyś popełnię ten model, a i może któryś z kolegów się pokusi. Kiedyś to i ja sie pokuszę... jak starczy kasy i życia. A na poważnie to z polskich humvee korcą mnie 3 wersje: Właśnie tan shelter, 1044 i Cargo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Takie jak na wcześniejszych 2 stronach Dżisasss, ale dałem... Dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 BaldPuma napisał: Takie jak na wcześniejszych 2 stronach Dżisasss, ale dałem... Embarassed Dzięki serdeczne Spoko. Sądzisz że ktokolwiek pamięta na wyrywki co jest gdzie na tych 55ciu stronach? Ja sie przyznam, że mam tylko bardzo ogólne pojecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Sorki, jeśli pytanie nie na miejscu, bo mogłem gdzieś przegapić, ale czy u nas jeżdżą w służbie ambulanse na Humvee? Na targach MSPO w 2004 roku prezentowano zwykłą, standardową wersję M1035 HMMWV Soft-Top Ambulance: Jednak sanitarki dla polskiej armii przerobiono i wyglądają tak jak na skanach od Zderzaka na poprzedniej stronie. Sądzisz że ktokolwiek pamięta na wyrywki co jest gdzie na tych 55ciu stronach? Ja sie przyznam, że mam tylko bardzo ogólne pojecie. Co jakiś czas wraca do mnie pomysł zrobienia listy, co jest na której stronie. Już nieraz próbowałem coś znaleźć i ciężko było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Drodzy Koledzy - co to za pojazd na drugim planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Drodzy Koledzy - co to za pojazd na drugim planie Question Akrep APC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Kolejne wściekle drogie cudeńko z Legend Productions: czyli LF12A7 - M1114 Frag5 Conversion set. Strona producenta Na dokładkę: czyli LF12A6 Rhino Anti IED Device for Humvee. Strona producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Kolejne pytanie ode mnie, wiecie może gdzie w naszym kraju dostanę gotowce z Dragona z serii CanDo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 coraz bardziej kocham 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2010 coraz bardziej kocham 72 A to kwestia podejścia, bo ja 72 kocham coraz mniej Lubię mieć wybór i możliwość zakupu porządnych konwersji. Owszem - kosztują kupę kasy, niby wszystko można zrobić samemu, ale co jakość, to jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi