Juliusz Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Piotrek coś dla Ciebie http://www.renault4.co.uk/forum/showthread.php?t=3173 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 To autko jest przefajne, jakbym miał pieniążki, to bym se takie sprawił :} A w skali jaki jest jego koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 7 Marca 2010 Autor Share Napisano 7 Marca 2010 Julku dlaczego takie foty trafiają do mnie ZAWSZE post factum Miło zobaczyć, że zawieszenie w modelu to kompletne SF Pacafa nie wiem ile kosztował bo brałem go od Milana z innymi rzeczami. Zobacz na stronie T&T i dodaj rabat dla kolesiów z uwzglednieniem koron, które wówczas poszły w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Marcinie nie martw się o autko. Na fotach jest ogromne, ale w realu to raptem 17mm szerokości Laughing Wiem, że sobie poradzisz. Ale na poprzedniej fotce wyglądał jak kostka szarego mydła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 8 Marca 2010 Autor Share Napisano 8 Marca 2010 Przedpołudniowe dłubanie. Jak widać musiałem zmodyfikować pogląd na podwozie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 11 Marca 2010 Autor Share Napisano 11 Marca 2010 Gotowe autko: Teraz zaczną się schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 Ty tu nie mydl oczu jakimiś schodami Dawaj do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 więcej niebieskiego na samochodzie skoro tak dużo jest go na dole ;] rdza bardzo fajna, czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 Piotrek, ale żeby tak renówke zaniedbać, a fe! Wygląda z daleka jak szmelcwagen. Wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 niezle to autko wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 Piotrek - z kostki mydła wyszła Ci bardzo ładna replika spalonego samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 21 Marca 2010 Autor Share Napisano 21 Marca 2010 Zabieram się wreszcie za M113. Jestem obecnie na etapie zbierania dokumentacji do wnętrza. Pierwszy problem to coś, co jak mi sie wydaje może byc bakiem paliwa. U Trumpetera jest tak: A na wszystkich fotkach króre znalazłem "skrzyneczka" jest gładka w wypukła niczym bidon: Widziałem, że tak zrobił jakiś producent w 35, pewnie panowie z trumpka wiele sie nie zastanawiali tylko pomniejszyli ten element Jeśli ktoś ma foty lub rysunki dla wariantu APC to byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Stare zdjęcie vietnamskiego M113 APC: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 to w prawdzie wnętrze ambulansu, ale może sobie coś podpatrzysz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Negev Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Skleiłem dwa M-113 od Academy. U Academy ten element jest gładki jak na zdjęciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 21 Marca 2010 Autor Share Napisano 21 Marca 2010 Dzięki, choć liczyłem na bardziej szczegółowe foty. Dla przykładu: Zgodnie z opisem fotki jest to ogrzewanie. Oczywiście nie ma tego w modelu ni w blaszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egon Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Bardzo fajnie wszedł samochodzik... Dodał bym jeszcze mu parę dziur po kulach i wgniecenia blacharki:)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Zgodnie z opisem fotki jest to ogrzewanie. Oczywiście nie ma tego w modelu ni w blaszce To fakt pustynna wersja mogła mieć wbudowaną nagrzewnicę,m 113 z wietnamu to raczej wersje tropikalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Może się przydać: http://www.primeportal.net/apc/carl_dennis/m113a2/index.php?Page=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 21 Marca 2010 Autor Share Napisano 21 Marca 2010 Witam krajana Piękne dzięki, ryłem po prime portal, ale do tego nie doszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidelxxx Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 ten element jest gładki jak na zdjęciach... To jest modyfikacja na wojnę w Wietnamie - uszczelniony płytą pancerną przedział zbiornika, który miał chronić załogę w przypadku przebicia. W sieci można znaleźć sklepy oferujące późniejsze wersje zbiornika, które znajdowały się również w libańskich wozach podarowanych przez Izrael. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 26 Marca 2010 Autor Share Napisano 26 Marca 2010 Niewielki postęp na niwie M113. Stokrone dzięki za linka dla Barthass'a Na fotkach z Verlindena za daleko bym nie zajechał. Widać o ile powiększyłem bak paliwa. Ławki w modelu też nieco lewe No teraz jeszcze parę pierdołek w przedziale desantu i praca nad stanowiskiem kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Zawodowo normalnie! Ten czerwony to tak zostanie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Dalsze postępy. Dorobione przewody paliwowe i kable elekrtyczne z przykrywającymi je listwami: I widok z ławką: Prawa strona prawie gotowa. Jeszcze tylko jakaś gaśnica i elektryka. Dodam też bambetli w rogu bo nie wiem czy nie zdemontowali grzejnika : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Zegarmistrzowska dłubanina Oby tak dalej... Czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi