skala72 Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 A Gdynia wygląda niesamowice..... Przyłączam się, rewelacyjny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Lutego 2011 Autor Share Napisano 23 Lutego 2011 dziękuje, dziękuję. Gdynia miała dachowanie... chyba wygląda z grubsza tak, jak powinno być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Ja chce ją pomacać !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Lutego 2011 Autor Share Napisano 23 Lutego 2011 co też Ci w głowie zezwolę wyłącznie za kontakt optyczny, żadnych macanek po prostu przyjeżdżaj do Bytomia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Kurczę, no aż głupio mi się powtarzać jaki ten model jest przepotężny. No i tak osobiście, bym się wybrał może i do Bytomia, aby zobaczyć trochę modeli, no i tego szkraba, ale za bardzo nie mam z kim. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 co też Ci w głowie zezwolę wyłącznie za kontakt optyczny, żadnych macanek po prostu przyjeżdżaj do Bytomia... Spokojnie!! A można powąchać? Żałuje że nie jadę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 24 Lutego 2011 Autor Share Napisano 24 Lutego 2011 no może powąchać pozwolę... tylko po tym nieźle kręci podstawka czeka na lokatorkę (dzięki Piotrek!), zamontowałem resztę uzbrojenia, wieczorem ją obiję, upaćkam i wersja wstępna będzie gotowa do podróży doradźcie mi - pokazać ją tak jak jest czy ze zdjętą wieżą? oba warianty mają wady i zalety. jak będzie lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Pisałem to wielokrotnie - napiszę raz jeszcze - PIĘKNIE!!! co też Ci w głowie zezwolę wyłącznie za kontakt optyczny, żadnych macanek Tylko ją sobie przypilnuj, żeby znowu ktoś nie próbował doklejać lufki... pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Piękna rzecz. Już się nie mogę doczekać aż "Gdynię" zobaczę na żywo Półcalówka jest rewelacyjna!!!! Skąd masz taką ładną taśmę amunicyjną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Wygląda na kandydata na zwycięzcę Ja bym pokazał z wieżą. Przecie mogą być fotki wnętrza. Sprawdziłem Merkavę - inny kształt. Ale powinieneś to dorobić bez kłopotu http://www.tobie-ojczyzno.pl/viewtopic.php?f=15&t=263 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 24 Lutego 2011 Autor Share Napisano 24 Lutego 2011 za wszystkie posty dziekuję, Piotrek, jak zawsze jesteś niezastapiony, może kiedyś dorobię moździerz, taśma to część z Parta od Tygrysa Królewskiego. lecę błocić Gdynię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 za wszystkie posty dziekuję, Piotrek, jak zawsze jesteś niezastapiony, może kiedyś dorobię moździerz, taśma to część z Parta od Tygrysa Królewskiego. lecę błocić Gdynię... Nie nie!!!! Żadnego błota! Nie kryj tego pięknego modelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Bardzo świetnie wygląda Twój model. Nie błoćgo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Trochę błotka nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 25 Lutego 2011 Autor Share Napisano 25 Lutego 2011 za późno.... chociaż sądzę, ze nie przesadziłem... Gdynia na zdjęciach tak czy siak była upaprana jak... czołg model nie jest jeszcze gotowy tak, jak bym chciał, ale zostało parę wyjątkowo czasochłonnych drobiazgów i na razie musze sobie je darować. docelowo będzie jeszcze podstawka i ludzie, ale to już w następnym odcinku. chwilowo Gdynia po przejechaniu przez ubłocone pole wygląda tak: do zobaczenia w Bytomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Po prostu cud, miód i orzeszki. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 do zobaczenia w Bytomiu. owieczka już spakowana A tak serio, będzie co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 24 Marca 2011 Autor Share Napisano 24 Marca 2011 w tzw. międzyczasie Gdynia miała swoją publiczną premierę i to w obstawie : ate to nie koniec - zostało parę drobiazgów i załoga, która powstaje: patrzący przez lornetkę to skrzyżowanie MiGa z Millicastem, na drugim zdjęciu żołnierz po lewej jest z Millicasta, po prawej z MiGa. niestety figurki MiGa są chyba nieco przeskalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 26 Marca 2011 Share Napisano 26 Marca 2011 Czy na ludkach widzę moją ulubioną szpachlę Na fotce pojazdu (oryginał) jest chyba załogant w skórze lub skórzanym bezrękawniku. Ilu w końcu będzie ma dio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2011 pomóżcie - może być czy jest ten ludzik za duży? bo na moje oko to trochę przeskalowany, ale może w pixie ujdzie? pies MIGa drapał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Andrzeju mi się wydaje, że może być. My też nie jesteśmy z jednej formy. Mogłbyś nasadzić wieżę z delikwentem na kadłub i cyknąć taką fotkę? Wtedy by było widać odniesienie jego rozmiaru w stosunku do całości... A delikwent całkiem, całkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 13 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2011 dobry pomysł, zrobię to wieczorkiem jak wrócę z pracy bo mam niezłego zgryza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 To czekam na fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Figurant nie wygląda źle, ale faktycznie potrzebne jest "odwołanie" do całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 13 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2011 to był dobry pomysł - jak przymierzyłem do całości to efekt jest lepszy. nadal uważam, że są ciut za duże, ale chyba da się z tym żyć. i tak nie będę miał ani siły ani czasu na nowych ludków. oceńcie sami, pod tym co idzie jest jeszcze robocza podstawka więc jest wyższy niż w rzeczywistości na własnych nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi