Skocz do zawartości

M 10 Gdynia 1:72

Andrzej_LK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

co też Ci w głowie zezwolę wyłącznie za kontakt optyczny, żadnych macanek po prostu przyjeżdżaj do Bytomia...

Spokojnie!! A można powąchać? Żałuje że nie jadę :(

no może powąchać pozwolę... tylko po tym nieźle kręci podstawka czeka na lokatorkę (dzięki Piotrek!), zamontowałem resztę uzbrojenia, wieczorem ją obiję, upaćkam i wersja wstępna będzie gotowa do podróży

DSC06995800x600.jpg

DSC06993800x600.jpg

doradźcie mi - pokazać ją tak jak jest czy ze zdjętą wieżą? oba warianty mają wady i zalety. jak będzie lepiej?

Pisałem to wielokrotnie - napiszę raz jeszcze - PIĘKNIE!!!

co też Ci w głowie zezwolę wyłącznie za kontakt optyczny, żadnych macanek

Tylko ją sobie przypilnuj, żeby znowu ktoś nie próbował doklejać lufki...

pozdrawiam

Grzesiek

za wszystkie posty dziekuję, Piotrek, jak zawsze jesteś niezastapiony, może kiedyś dorobię moździerz, taśma to część z Parta od Tygrysa Królewskiego. lecę błocić Gdynię...

za wszystkie posty dziekuję, Piotrek, jak zawsze jesteś niezastapiony, może kiedyś dorobię moździerz, taśma to część z Parta od Tygrysa Królewskiego. lecę błocić Gdynię...

Nie nie!!!!

Żadnego błota! Nie kryj tego pięknego modelu!

za późno.... chociaż sądzę, ze nie przesadziłem... Gdynia na zdjęciach tak czy siak była upaprana jak... czołg model nie jest jeszcze gotowy tak, jak bym chciał, ale zostało parę wyjątkowo czasochłonnych drobiazgów i na razie musze sobie je darować. docelowo będzie jeszcze podstawka i ludzie, ale to już w następnym odcinku. chwilowo Gdynia po przejechaniu przez ubłocone pole wygląda tak:

DSC07019800x600.jpg

DSC07018800x600.jpg

DSC07015800x600.jpg

DSC07014800x600.jpg

DSC07012800x600.jpg

do zobaczenia w Bytomiu.

• 4 weeks later...

w tzw. międzyczasie Gdynia miała swoją publiczną premierę i to w obstawie :

DSC07032800x600.jpg

ate to nie koniec - zostało parę drobiazgów i załoga, która powstaje:

DSC07095800x600.jpg

DSC07097800x600.jpg

patrzący przez lornetkę to skrzyżowanie MiGa z Millicastem, na drugim zdjęciu żołnierz po lewej jest z Millicasta, po prawej z MiGa. niestety figurki MiGa są chyba nieco przeskalowane.

• 3 weeks later...

Andrzeju mi się wydaje, że może być. My też nie jesteśmy z jednej formy.

Mogłbyś nasadzić wieżę z delikwentem na kadłub i cyknąć taką fotkę? Wtedy by było widać odniesienie jego rozmiaru w stosunku do całości...

A delikwent całkiem, całkiem...

to był dobry pomysł - jak przymierzyłem do całości to efekt jest lepszy. nadal uważam, że są ciut za duże, ale chyba da się z tym żyć. i tak nie będę miał ani siły ani czasu na nowych ludków. oceńcie sami, pod tym co idzie jest jeszcze robocza podstawka więc jest wyższy niż w rzeczywistości na własnych nogach.

DSC07220800x600.jpg

DSC07222800x600.jpg