podciech Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Witam wszystkich .Dziś w nocy skończyłem dłubanie przy tym kolejnym maluchu Pozdrawiam (CZARNY) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 No uderzasz tu zdecydowanie w mój gust...kapitalny modelik,tymbardziej,że to maleństwo,a wygląda jakby był dużo większy.....podoba mi się bardzo-czysto i schludnie go wykonałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Twój model pokazuje, jak umiejętnie należy waloryzować. Tu drucik, tam cieniutka linka i od razu rośnie wrażenie "autentyczności. Jedynie tło wykonywanych zdjęć mogłoby być lepsze, tzn. jednolite, bez elemetów wystroju wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 Lubię śmiglaki z tamtego okresu Mi-1, Mi-4, Sm-2. Mają jakiś swój urok. Modelik lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 Modelik bardzo ładny. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: I-16 Type 28 - ICM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 znakomity ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 Podaj pan jeszcze firmę i numer farbki-tej zielonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 ...jeśli można..oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 5 Maja 2014 Autor Share Napisano 5 Maja 2014 Nie zawstydzaj mnie jaki pan a farbka to mr color 136 russian green(2) pozdry. dzięki za wszystkie wpisy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Maja 2014 Share Napisano 14 Maja 2014 Prawie "poważny" wiatrak uroczy Mnie korci wersja Ambulans już leży i czeka, mam nadzieję że choć w połowie uda mi się osiągnąć taki efekt... GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Mi-1 z zestawu Plasticart to był miój pierwszy samodzielnie sklejony model. Tak się zaczęła nieuleczalna choroba.... Zawsze mi się będzie podobał. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Masz jeszcze dużo takich fajnych drobiazgów? Świetny do kwadratu. Bardzo w moim guście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi