zloty Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Model RS prosto z pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 No i fajny Szwajcar. Fajne te ich anty-kamuflaże z IIwś, powiem nawet, że mnie Me109 w takim malowaniu kusi, choć nie moje podwórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Szwajcar bardzo fajny. __________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Su-22M4 - Mistercraft + fotel - Pavla + blaszki - Part + koła - Armory 1/72 - ukończony MiG-27 - Academy 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Podoba mi się... Napisz może nazwę samolotu w tytule wątku, dotychczasowy może odstraszać potencjalnych wielbicieli twojego modelu ... PS- jak się ogólnie kalkomanie RS sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Szawjcarskie malowania zawsze mi się podobały... tym razem jest tak samo. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Ładniusi. A mógłbyś napisać co to jest? Coś nie mogę dopasować sylwetki do niczego co znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Ładniusi. A mógłbyś napisać co to jest? Coś nie mogę dopasować sylwetki do niczego co znam. Doflug D-3802 http://www.hyperscale.com/2011/reviews/kits/rs92088reviewmd_1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Krótko mówiąc dalekie rozwinięcie francuskiego Morana MS.406/450. Samolot był dość bliski projektowi MS.540, z którego czerpano inspirację i niektóre elementy. W artykule na Hyperscale jest wielki przeskok myślowy bo projekt całometalowego MS.540 wniósł dużo więcej niż prototyp MS.450 o konstrukcji mieszanej (duralowy kadłub+plymaxowe skrzydła). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2016 Dziękuję za wpisy. Jeśli chodzi o kalkomanie to RS zazwyczaj daje znakomite ale w tym konkretnym modelu dali ciała z drobnicą.Napisy i oznaczenia eksploatacyjne były za duże,poprzesuwane i niewyraźne.Zastąpiłem je zapasami z innych modeli. Czerwono białe(off white gunze) pasy są malowane,krzyże to kalkomania tonowana smokiem tamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi