LukaszM Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Jak w tytule. Zvezdowy Flanker w 72. Bez dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Kolorki trochę kontrowersyjne jak na Flankera ;) Poza tym model bardzo ładny, plastycznie pomalowany i super zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Ojej, jak na ruskiego to naprawdę podoba mi się. Nie znam się, ale malowanie i kolorystyka bardzo mi się podoba. A zdjęcia odrobinę za jasno jak na mój gust. Ale model w pyteczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Kolorki trochę kontrowersyjne jak na Flankera ;) No zastanawiające trochę te kolory, ale wykonanie cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Oj tak, jeżeli chodzi o wykonanie i malowanie to pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 25 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Malowałem czym akurat miałem w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Malowanie płatowca w dechę, miło się ogląda do momentu gdy nie dojdzie się do dysz, które kompletnie odstają od reszty modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Podoba się bardzo, szczególnie na pierwszym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Model pierwsza klasa i samolot zreszta tez( Z wygladu )!!! Tylko dlaczego kupilismy te zardzewiale 16 sztukowane po bokach zeby dalej polecialy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Malowałem czym akurat miałem w pudełku. Jeśli to prawda, to....w sumie szkoda, bo wykonanie i malowanie, i brudzenie jest wyjątkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes69 Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Model bardzo ładny, świetnie wykonany, fajny detal. Spora tutaj zasługa wyśmienicie zrobionego przez Zvezde zestawu, który jak widać nawet prosto z pudła robi wrażenie. (mam nadzieję, że też prędzej niż później trafi ma mój warsztat) Szkoda, że praktycznie kompletnie odpuściłeś sobie dysze. Element ten w całej rodzinie Su - 27 i jego pochodnych, daje pole do popisu w kwestii przepaleń i wszelkich kolorowych przebarwień. Za to więc mały minus. Kolory kamuflażu to drugi, co najmniej wątpliwy element. To co prawda dość subiektywna kwestia, ale takiego połączenia barw na Su - 27 nie widziałem, jest dość "nierosyjskie" ;-) Niemniej gratuluję ukończenia modelu tego pięknego samolotu, będzie on świetną ozdobą kolekcji. Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Kolejny świetny Twój model. Natomiast jeśli chodzi o dysze - faktycznie, tu należało się bardziej postarać, bo to jedna z najbardziej charakterystycznych części tego samolotu. Mimo to, bardzo przyjemny model w odbiorze. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 A ja się przyczepię kół. Na przedostatnim zdjęciu widać, że dotykają one podłoża, ale te czerwone klocki już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 26 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2016 A wg. mnie Flanker w swoich prawdziwych kolorach wygląda tak mało wyraziście. Jakby wyblakły, trochę nudnawy. Z resztą mi nie przyświeca cel odwzorowania oryginału. Macie racje jeśli chodzi o dysze. Tu mogłem coś poszaleć ale i tak mnie trochę zmęczył. Takie będą. Klocki też tak zostaną. Fakt trzeba było to na twardym podłożu przyklejać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 26 Kwietnia 2016 Share Napisano 26 Kwietnia 2016 Poprawiałeś linie podziału, czy zostawiłeś fabryczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 26 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2016 Generalnie nie, choć gdzieniegdzie było to konieczne po sklejeniu i innej obróbce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Kwietnia 2016 Share Napisano 26 Kwietnia 2016 Dysze faktycznie, ale dobre ich pomalowanie moim zdaniem jest niezmiernie trudne. Pociesz się że przefajny kamuflaż odwraca uwagę od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi