net_sailor Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Taki wyszedł. Z dodatków: fotel Pavla oraz lufy z pitotami Mastera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malkontent Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Witaj. Dawałeś jakiś bezbarwny na koniec? Jeśli tak to jaki, jeśli to nie tajemnica. Świetny model moim zdaniem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 12 Marca 2017 Autor Share Napisano 12 Marca 2017 Alclady to niezbyt trwałe farby, dlatego zawsze je zabezpieczam błyszczącym lakierem akrylowym Szmal ART kupionym w sklepie dla artystów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzzard Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Bardzo ładny Szkoda tylko ze nie nasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Maszyna przepaskudna, ale model pierwsza klasa. Czysto, elegancko wymalowany, subtelnie zróżnicowane co niektóre panele, z brudzeniem też nie przesadziłeś. Fajny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Maszyna przepaskudna, ale model pierwsza klasa. Te stare MiGi to chyba "acquired taste". Ja też kiedyś nie lubiłem wszelkiej maści odkurzaczy, a teraz już kilka czeka w kolejce do sklejenia. Może to zasługa nowych modeli F-86 Airfixa i MiGa-15 Eduarda (1/72). A model bardzo ładny, brudzenie z sensem i wyczuciem, a nie jak z jakiegoś Mad Maxa. Jeszcze zdjęcia dołu byś dał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Bardzo ładnie wyszedł mógł byś mi zdradzić jakimi alcadami malowałeś dokładnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 model bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 13 Marca 2017 Autor Share Napisano 13 Marca 2017 Bardzo ładnie wyszedł mógł byś mi zdradzić jakimi alcadami malowałeś dokładnie ?? Główny kolor to Duraluminium ALC-102 a ciemniejsze blachy to jego mieszanki ze Steel ALC-112. Do tego dysza Jet Exhaust i Hot Violet. Jeszcze zdjęcia dołu byś dał. Proszę bardzo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Dzięki za info z Alcladami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 29 Kwietnia 2017 Share Napisano 29 Kwietnia 2017 Pięknie zrobiony. Mam pytanie:jaka jest tajemnica pięknego połysku owiewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 29 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2017 jaka jest tajemnica pięknego połysku owiewki? Dobre oświetlenie Naprawdę poza maskowaniem nic z nią nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 29 Kwietnia 2017 Share Napisano 29 Kwietnia 2017 Bardzo ładniutka rura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 29 Kwietnia 2017 Share Napisano 29 Kwietnia 2017 Fajny jest!No i malowanie z lekka egzotyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi