dweler Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 (edytowane) witam modelik ukonczony,warsztat tu: viewtopic.php?t=14749&start=0.malowanie za instrukcja dragona,nie znalazlem zdjec potwierdzajacych takie malowanie ale chcialem sprobowac zimowego kamo.byl to istny poligon doswiadczalny ale najwazniesze jest to ze mialem z nim mnostwo zabawy.zdjecia: Edytowane 11 Listopada 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Niech będe pierwszym piękny i dobrze ubrudzony słonik (ciekawe co jeszcze na podwoziu porshe skleisz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Ładnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Moją opinię na temat kamo znasz, choć wygląda efektownie to jest mało realne. Podobnie rzecz się ma z minią pod zimmeritem. Oczywiście skłamałbym jak bym napisał, że model nie podoba mi się, ma coś w sobie i chyba śmiało mogę napisać, że to Twój najlepszy model z całej serii pojazdów na podwoziu Porshe. Pzdr Ps. Sople i mokre błocko chyba nie bardzo pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Te sople lodu rzeczywiście nie potrzebne, błotko nawet fajne. Kamo pudełkowe wykonane na poziomie, bez kitu twój najlepszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Z tymi soplami lodu to rzeczywiście przegięcie/zbędny element, natomiast bardzo podoba mi się kolor błota (taki jakby czarnoziem), który odcina kolorystycznie podwozie od nadbudówki. Góra też jest OK, eksperyment z zimowym kamo zdecydowanie udany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Świetny, szczególnie błoto ! Miłym efektem byłby metaliczny bieżnik przebijający spod błota na gąskach, przełamałby ich jednolitość. A żeby się czepić, to chyba młotek na tyle by się tak nie utrzymał i zjechałby w dół do zaczepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 26 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2009 siem dzieki za wszystkie komenty i fajnie ze sie podoba.sople na zywo wygladaja fajnie wiec jescze sie zastanowie nad ich usunieciem,przetracia na gaskach dorobie.mlotek rzeczywisicie moj blad no co przeciez wiadomo kto jest moim mentorem i od kogo sie ucze wygląda efektownie na to stawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Ładnie, ładnie. Błoto ma dobrą konsystencje i kolor. Eksploatacja pojazdu bardzo dobrze podkreśla tego olbrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 A ja mam takie pytanko jak wykonałeś to kamo ponieważ jest powalająece i ile dałeś za model,czy to jest smart kit???z dragona??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 Świetny! Bardzo mi się podoba. Kapitalne błoto! http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=15104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 27 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2009 siemka dzieki za wpisy jak wykonałeś to kamo ponieważ jest powalająece i ile dałeś za model,czy to jest smart kit???z dragona??? -kamo wedlug pomyslu rafala jankowskiego,nakladasz plamy z maskolu.psiukasz bialym,sciagasz maskol -149zeta -nie,to premium edyszyn ciekawe co jeszcze na podwoziu porshe skleisz teraz to juz tylko jakiegos pejper panzera bo seryjne juz wszystkie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 Duża maszyna, nie znam się na tych wynalazkach ale sprawia wrażenie zrobionej jak trzeba. Gratuluję kolosa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 świetne te nawały błota z tyłu - moim zdaniem to też twój najlepszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Świetnie Ci wyszedł ten Elefant. Zimowe kamo, tak jak powiedział Seb, może troszkę mało realne, ale bardzo efektowne. Po za tym wszelkiego rodzaju zacieki dodają mu uroku no i to co lubię najbardziej, czyli całe podwozie uwalone w błocie. Ogólnie model zdecydowanie lepszy od Twojego poprzedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bch11 Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 Jestem młodym modelarzem i chciałbym się dowiedzieć jak śęrobi zimmerit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 29 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2009 bch11zaparaszm do tutorialu : viewtopic.php?p=245810#245810 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bch11 Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Serdecznie dziękuje to mi bardzo pomogło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi