Panzer4 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Model: Revell Dodatki: lina Eureka XXL, beczka Academy, skrzynka Revell, drobnica stąd i stamtąd Wcześniej wszędzie wpisywałem nazwę "Munitionschlepper", co prawdopodobnie nie jest błędem, ale co do "oficjalności" którejś z nich pewności nie mam. Malowanie fikcyjne, ale prawdopodobne. ?Jak do tej pory znalazłem w literaturze i w internecie zaledwie 5 zdjęć tego pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Pięknie się prezentuje. Obicia + brud i wyszło jak trzeba. Jak dodasz ludziki i podstawkę to będzie rewelacja. Pozdrawiam i czekam do soboty by pooglądać na żywo. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Witam! Po prostu miód z boczkiem! Szczególnie przypadło mi do gustu ugnojenie - nie przesadzone i bardzo realistyczne Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Co dużo pisać? Model się świetnie prezentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Świetne odrapania i błoto podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Model super się prezentuje. Duże za niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 24 Lutego 2010 Autor Share Napisano 24 Lutego 2010 Dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze. Cieszę się, że się podoba. Podstawka będzie w dalszym horyzoncie czasowym jak skończę Hummela. Wtedy będzie scenka rodzajowa z pacynkami pt. "dowóz amunicji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Revellacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Oryginalny pojazd. Bardzo fajnie wyszły ślady eksploatacji - wyraźne, ale nie przesadzone. Naprawdę dobra robora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 Dołączam się do głosów zachwytu. Model z takim wykonaniem byłby bardzo dobry w 35, a w 72 to już istna rewelacja. Jedyna rzecz do której mam zastrzeżenia to kolor stalowej linki. Dokładnie tak wygląda lina która przeleży 30 lat zakopana w ziemi. Dla porównania: Od lewej: lina zakopana przez kilka/kilkanaście lat w ziemi, lina kilkuletnia eksploatowana intensywnie w brudzie i syfie, lina 3-letnia sporadycznie użytkowana przechowywana pod zadaszeniem. Gdybyś nie miał koncepcji na podstawkę możesz go postawić koło kościoła w Oradour-sur-Glane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 Powinienem to napisać jutro w galerii , ale napiszę teraz - bardzo ładnie, jak zwykle . Ja z moimi umiejętnościami nie odważyłbym się tak "zniszczyć" oryginalnego modelu. Słowo się rzekło. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Piękny! Strasznie mi się podoba! Brudzenie jest w sam raz, tyle ile potrzeba. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Potwierdzam! Na żywo wygląda jeszcze lepiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi