MarJa Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Po zaprezentowanych w innych moich watkach modelach z okresu II wojny światowej, czas na współczesność. M1A1 Abrams 1:72 DRAGONA. Zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Bardzo mi się podoba gratuluje modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFMEN Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Jak dla mnie trochę za bardo zjechany, ale piękny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Trochę zbyt styrany, ale ładny. Najbardziej mnie ciekawi te kółko pod plandeką poco to komu? Świetna plandeka po prawej stronie wierzy (własny twór?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 (edytowane) Widać, że bawiłeś się w II W. Ś. czołg wygląda jakby przeszedł szlak spod Kurska do Berlina, ale w realiach XXI w... trochę przesadziłeś Edytowane 21 Maja 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Brawa, super model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Ładny. A co do styrania to widziałem kiedyś program na Discovery o miejscu gdzie remontują Abramsy i wyglądały podobnie oczekując na swoją kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 21 Maja 2012 Autor Share Napisano 21 Maja 2012 Dziękuję! Dziękuję! No może z odrapaniami trochę przesadziłem. To znaczy, na kadłubie i podwoziu jest ok, ale wieżyczka trochę przesadzona - zdaniem kolegów, którzy wtedy służyli w Iraku i mieli z Abramsami kontakt. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Szok! Dla mnie bomba. Gratuluję modelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Dziękuję! Dziękuję!No może z odrapaniami trochę przesadziłem. To znaczy, na kadłubie i podwoziu jest ok, ale wieżyczka trochę przesadzona - zdaniem kolegów, którzy wtedy służyli w Iraku i mieli z Abramsami kontakt. Pozdrawiam, Marcin Nic nie przesadziłeś!!! Masz rację, bo zdjęcia mówią same za siebie - takie maszkarony tez się trafiały i trafiają nadal. Podszedłeś do tematu bezkompromisowo i efekt jest świetny. Piękny model, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Witam, Szczena mi opadała jak go zobaczyłem. Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Na jasnym tle Twojemodele wygląda zdecydowanie lepiej. Bardzo realistycznie. Jakiej farby użyłeś do obić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 22 Maja 2012 Autor Share Napisano 22 Maja 2012 Na jasnym tle Twojemodele wygląda zdecydowanie lepiej.Bardzo realistycznie. Jakiej farby użyłeś do obić? Pozdrawiam. Cze! Obicia robiłem tu inaczej niż zwykle, bo najpierw farbami olejnymi dla plastyków te jasne obicia, a później tradycyjnie Vallejo 70822 GERMAN C BLACK BROWN, a następnie, na niektóre, rdzawo brązowy filtr olejny. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Świetnie pomalowany i zużyty Abrams. Tak jak lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 24 Maja 2012 Share Napisano 24 Maja 2012 Jak na współczesny pojazd zbyt mocno stryrany. Poza tym wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 24 Maja 2012 Autor Share Napisano 24 Maja 2012 Trochę zbyt styrany, ale ładny. Najbardziej mnie ciekawi te kółko pod plandeką poco to komu? Świetna plandeka po prawej stronie wierzy (własny twór?). Cześć! W koło na wieży przykryte szmatą załoga wrzuca różne drobiazgi, które w ten sposób nie wypadają. Ja wsadziłem tam pustą skrzynkę z amunicją. A co do plandeki po prawej, to jakaś czeska żywica - niewłasny twór:) Pozdrawiam Wszystkich, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi