marioba Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Witam! M4. Tamiya 1:35. Warsztat jest tutaj: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=35124. Zapraszam do oglądania i oceny... I tyle... Cytuj
fenek Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Uwielbiam Shermany a już szczególnie twoje. kolejne gratulacje Cytuj
Marcin K. Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Przyjemnie się patrzy na takiego Shermana, nie utytłanego w błocie i niosącego tylko "regulaminowe" wyposażenie. Piękności tego modelu dopełniłyby bardziej odchudzone osłony reflektorów i paski mocujące osprzęt-ale to juz takie moje marudzenie Gratuluję Cytuj
Moses Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 A co on taki czysty i goły? oczywiście nie jest to żaden zarzut,wręcz przeciwnie, tylko jakoś tak mało modnie ;) Cytuj
bazylms Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 A co on taki czysty i goły? oczywiście nie jest to żaden zarzut,wręcz przeciwnie, tylko jakoś tak mało modnie ;) A bo Mario to stara szkoła jest. Co jest in plus oczywiście w jego wydaniu. A z mojej strony to bajer jest. i tyle. Cytuj
marioba Napisano 22 Lutego 2013 Autor Napisano 22 Lutego 2013 Witam! Po tygodniu obecności w galerii, wypada odezwać się i powiedzieć "dziękuję". Uwielbiam Shermany a już szczególnie twoje. kolejne gratulacje Dzięki, staram się.... Przyjemnie się patrzy na takiego Shermana, nie utytłanego w błocie i niosącego tylko "regulaminowe" wyposażenie. Piękności tego modelu dopełniłyby bardziej odchudzone osłony reflektorów i paski mocujące osprzęt-ale to juz takie moje marudzenie Gratuluję A co on taki czysty i goły? oczywiście nie jest to żaden zarzut,wręcz przeciwnie, tylko jakoś tak mało modnie ;) Model nie jest utytłany błotem, i przesadnie pobrudzony ani zagracony. Po prostu strasznie podoba mi się bryła M4 z osłonami piaskowymi i nie chciałem tego spaprać. W końcu modele robi się głównie dla siebie... Osłony reflektorów są za grube, a pasków na narzędziach nie ma, bo to model prawie z pudła. Unikam PE, bo nie mam na nie czasu... ( i wnerwiają mnie straszliwie) Bardzo fajny model Też tak uważam... A bo Mario to stara szkoła jest. Co jest in plus oczywiście w jego wydaniu. Oj bardzo stara szkoła. 196....rok urodzenia. należy się i to mocno duże Właśnie spożywam.... Rewelacyjny! Przesada... Jeszcze raz wielkie dziękuję... Cytuj
Moses Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 Po prostu strasznie podoba mi się bryła M4 z osłonami piaskowymi i nie chciałem tego spaprać. Cytuj
ups Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Ładny ale i tak poczekam sobie na pacyficznego :p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi