Lanczyslaw Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Przedstawiam Wam swój model, który zrobiłem jeszcze w 2015 roku.T-35 z Hobby Bossa. Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Gratulacje, model udany i bardzo mi się podoba. Także temat niebanalny. Fajnie zróżnicowane malowanie bazowe, brudzenie, obicia (choć zbyt wiele to się te kolosy nie nawalczyły) - też chciałbym tak umieć. Fragmenty, na które zwróciłbym jeszcze uwagę, to: lufy dział - okopcenia wyglądają nieco nienaturalnie (nierównomierne wokół końcówki lufy), lufy karabinów maszynowych warto by rozwiercić i niektóre narzędzia wymagają moim zdaniem drobnych poprawek malarskich, zostały fragmenty zielonej farby. Te drobiazgi nie zmieniają pozytywnej oceny całości. Dla mnie model zdecydowanie na plus. Cytuj
bazylms Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Generalnie wyszedł ci ładny model. Dołożę od siebie że jak na mój gust to w niektórych miejscach obicia są za duże np. przednia wieża z działem. I jeszcze pytanie, jakim kolorem go malowałeś? Cytuj
bożo wpożo Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Bardzo fajny , olbrzymi , przebrzydle pokraczny czołg Cytuj
Lanczyslaw Napisano 5 Stycznia 2016 Autor Napisano 5 Stycznia 2016 Bardzo się ciesze że ten "krążownik" na gąsienicach się podoba, a farbę jaką zastosowałem to Lifecolor UA258. To już drugi mój model pomalowany tym kolorem i robi dobry efekt i w przyszłości przy nim zostanę. Cytuj
Markuz Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 Piękny monster tank. Ta maszyna zawsze mi się podobała. Cytuj
jonathan Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 Tak jak osobiście mi ten czołg nigdy się nie podobał, to twoje wykonanie modelu jest naprawdę świetne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi