Marcin M. Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Witajcie! Kolejny model wjechał na półkę! Pierwszy z poważnym zestawem blaszek, okazuje się, że nie taki diabeł straszny, choć instrukcja Voyagera czasem mało czytelna. Malowany pactrami, brudzony specyfikami Miga, AK i pastelami. Link do warsztatu Życzę miłego oglądania: Pozdrawiam, Marcin. Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Mnie się podoba. Gdybyś dał lepsze, bardziej wyostrzone zdjęcia, to myślę, że model zyskałby w odbiorze. Okazuje się, że bawimy się w washe itp., a później przykrywamy kurzem Zastanawiają mnie plamy na bocznych, wewnętrznych ścianach burt skrzyni ładunkowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Mi się twój model bardzo podoba. Natomiast brak mi na podstawce śladów opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Dzięki chłopaki za komentarze, doceniam. Gdybyś dał lepsze, bardziej wyostrzone zdjęcia, to myślę, że model zyskałby w odbiorze. Choroba, ile bym nie cudował, nic więcej tym sprzętem nie wyciągnę. Zastanawiają mnie plamy na bocznych, wewnętrznych ścianach burt skrzyni ładunkowej... Obicia od podpór ławek. Gdybym dodał jeszcze coś także nie przesadziłbym, bo ślady eksploatacyjne w samochodach skrzyniowych są nieprzewidywalne. Sam się dziwię, oglądając je w pracy. Natomiast brak mi na podstawce śladów opon. A tu akurat nie ma , bo na suchym betonie stoi. Opony i podstawkę kończyłem pigmentami trzy dni (zgodnie z Twoja sugestią w warsztacie). Na zostawianie śladów też zwracałem uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Śledziłem po cichutku warsztat i teraz mogę pochwalić bardzo dobrą robotę tam i bardzo ładny model tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2016 kubisz na drugi raz nie śledź po cichutku, bo każda uwaga w pracy jest bardzo cenna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Uwag nie miałem, albo wyprzedzali mnie inni Jak będziesz majstrował znowu coś współcześnie kołowego, to może się poprzypieprzam do tego i owego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Bardzo udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Natomiast brak mi na podstawce śladów opon. A tu akurat nie ma , bo na suchym betonie stoi. A to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Piękny, bardzo mnie się podoba, szczególnie detal - lampy, ślady korozji, eksploatacji . Szkoda tylko, że zdjęcia mają tak słabą ostrość - wg mnie, lepsze zdjęcia i model zasługuje na fotkę Admina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Bardzo ładnie wyszedł, na żywo pewnie wygląda znacznie lepiej niż na fotach. Daj chociaż zwiędły listek na tą podstawkę bo taka jakaś bez "życia" jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Bardzo ładnie wyszedł... trochę się prosi żeby dorzucić kierownika-figuranta ewentualnie coś na pakę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi