rzelu Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Uważam pracę za zakończoną. Głównym celem była zabawa z rdzą, spalenizną i wypróbowanie kilku pomysłów np. na spalone opony. Figurka nieco żałosna, ale mimo rozlicznych prób w żaden sposób nie potrafię zbliżyć się do standardu kolegów. Gąsienice "overall" wykonane z blaszki firmy BEER. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Bardzo fajnie to wygląda. Duuuuuuuże brawa za całą scenkę. Miła dla oka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Kapitalny! Najbardziej podobają mi się opony, a raczej to co z nich zostało. Manekin jest OK, nic z nim już nie rób. Całośc jest urocza i strasznie mi się podoba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dweler Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 super,ma swoj kilmacik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Po pierwsze to nareszcie zdjęcia pozwalają docenić i ocenić rzeczywiste kolory modelu. Na szczęście, bo prezentuje się ten model naprawdę świetnie. Figurka może rzeczywiście trochę odstaje od reszty, za to detale doskonale to rekompensują: felgi z resztkami opon są doskonałe, podobnie jak pozostałość fotela kierowcy i maska nad silnikiem. Jednym słowem: GRATULACJE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazik Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Sposób w jaki "spaliłeś" ten pojazd zahacza bardzo mocno o mistrzostwo. Wiem, że te słowa może i brzmią górnolotnie (a więc też byc może lekko przesadnie) ale wygląda po prostu tak realistycznie, że nie mogę się powstrzymac od takich określeń. Jest po prostu piękny. Ta spalenizna na powierzchniach karoserii i pancerza i no i wspomniane wcześniej felgi z resztkami opon- rewela. Mojej uwadze nie umknęły jeszcze potłuczone szkła reflektorów. Moje szczere gratulacje i podziw dla umiejętności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jendrass1 Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Rzelu - bajer ! Gratulacje za ten piekarnik ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szlachcik1 Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 No i elegancko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constructor Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Te spalone opony mi się bardzo podobają Zrobić taki wrak to chyba trudniej niż taki "czysty" model:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Pewnie uroku statyście odbiera lampa i nieco błyszczące wdzianko.Może jakiś ostry mat , typu MM by te efekty wypłaszczył.Samo ich malowanie do najłatwiejszych nie należy, doskonale o tym wiem. rzelu, po prawdzie pierwszy raz bez "naciąganego" komentarza mogę napisać że model mi się podoba w 99,99%(0,01 na nie to ta cała opona;) ) Pojazd ładnie ubrałeś w kolory, sporo sam dorobiłeś we własnym zakresie i miałeś jakiś pomysł na niego.Sama podstawka wykonana ładnie niemniej w koło pojazdu dodałoby coś ponad i traktuj to jako dodatkową walorkę, celem polepszenia efektu wizualnego. Z pozycji oglądającego(mnie) jest dość pustawo. gratki ! p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Perfekcyjna robota Rzelu. Jestem naprawdę pod dużym wrażeniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 bomba absolutna! śliczna scenka, jedno ale to prysnąć człowieka matem przynajmniej po spodniach i czapce. ale całość jest super, głębokie ukłony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boozy Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Bardzo fajne. Felgi jak i spalone bandaże wymiatają. Gratulacje. PS. Figurka troszke świeci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts