Mareku Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 zaczynamy nowy projekt. Najpierw trzeba model rozebrac, bo jest juz zbudowany i to jest ciezka bpraca. pare zdjec tego procesu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 Noo z tym cętkowanym malowaniem to chińczycy trochę przegięli...Ale po uzupełnieniu i poprawieniu malowania będzie cudo...czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samurai7 Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 Witam jak postępy prac ? Bedziesz poprawiał owe " cętki " ? malował od nowa ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 A cóż to za zestaw i z jakiego materiału jest zrobiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba_The_Eye Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 To czasem nie jest jakaś zabawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 To tak właściwie jest zabawka ale można z niej zrobić pełnoprawny model. Sam mam Horneta takiej wielkości. W 1:18 ma około metra długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Podobna zabawkę F- 16 już ktoś przerabia na naszym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Tak prosze panstwa to jest zabawka ktora ja rozbieram po koleji i chce z tego model zrobic. Oto pierwsze proby. Fotel wuzucany zrobilem od podstaw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Teraz w porownaniu z orginalnym z zabawki: Tak zaczolem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Wiecej zdjec z procesu budowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 I jeszcze kilka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Teraz, tensam fotel pomalowany. Jednak jeszcze nie do konca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 mój ulubiony samolot i to w takiej królewskiej skali, zasiadam i oglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Mareku, edytuj swojego posta jeśli jest ostatni w wątku zamiast pisać kilka postów pod postem. Fotel piękny wystrugałeś! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samurai7 Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Nareszcie postępy prac ! Będę kibicował,po fotelach widzę,że ostro z ambicjami atakujesz projekt ! Ps.Droga była owa zabawka ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Dzieki za mile slowa. Tak ta zabawka byla dosc droga. Z postem i clem prawie 200€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 14 Kwietnia 2010 Super Moderator Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Z postem i clem prawie 200€ Widziałem ten model na Allegro. Kosztował troszkę ponad 900 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Z postem i clem prawie 200€ Widziałem ten model na Allegro. Kosztował troszkę ponad 900 zł. Dawno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Mareku, edytuj swojego posta jeśli jest ostatni w wątku zamiast pisać kilka postów pod postem. Ostachu dzieki za rade, ale ja nie bardzo wiem coto znaczy i jak to sie robi!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Jak ja lubię taką dłubankę! Dla mnie pierwsza klasa. Pozdro Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Mareku, edytuj swojego posta jeśli jest ostatni w wątku zamiast pisać kilka postów pod postem. Ostachu dzieki za rade, ale ja nie bardzo wiem coto znaczy i jak to sie robi!? Marku po zalogowaniu w każdym z postów widzisz na górze opcję "cytuj", natomiast w swoich postach wyświetla Ci się obok niej także opcja "zmień"- to jest właśnie "edycja posta". Opcja ta jest blokowana dopiero po 10 godzinach, a więc masz 10 godzin na zmianę swojego posta, gdybyś chciał coś w nim dopisać, coś usunąć lub dodać fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 14 Kwietnia 2010 Super Moderator Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Dawno? Okolo miesiąc temu, ktoś ten sam model sprzedawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Dzieki Metys! Postaram sie skozystac z rad. Co do tej zabawki na Allegro to ona troche drozsza niz moja. Co do modelu to zaczolem robic radar. Przepraszam ze tak troche chaotycznie ale ja tak lubie, to tu to tam jak Turmal. Mniej sie nudzi taka zabawa. Najpierw odkroilem sam przod kadluba: Potem trzeba bylo zrobic tylna scianke: scianki przodu kadloba zostaly zcienione: Scianka dopasowana: Sam nos przeciolem na dwie czesci, zeby bylo latwiej pracowac: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 22 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Czesc radaru jest prawie skonczona: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 1 Maja 2010 Autor Share Napisano 1 Maja 2010 Dostalem kalkomanje do mojego Tomcata z Fightertowndecales: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi