Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zaczynamy nowy projekt. Najpierw trzeba model rozebrac, bo jest juz zbudowany i to jest ciezka bpraca. pare zdjec tego procesu:

IMG_3280.jpg

• Odpowiedzi 368
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Noo z tym cętkowanym malowaniem to chińczycy trochę przegięli...Ale po uzupełnieniu i poprawieniu malowania będzie cudo...czekam na ciąg dalszy

• 2 weeks later...
Napisano

To tak właściwie jest zabawka ale można z niej zrobić pełnoprawny model. Sam mam Horneta takiej wielkości. W 1:18 ma około metra długości

Napisano

Podobna zabawkę F- 16 już ktoś przerabia na naszym forum

• 3 weeks later...
Napisano

Tak prosze panstwa to jest zabawka ktora ja rozbieram po koleji i chce z tego model zrobic. Oto pierwsze proby. Fotel wuzucany zrobilem od podstaw:

_IGP9190.jpg

_IGP9194.jpg

Napisano

mój ulubiony samolot i to w takiej królewskiej skali, zasiadam i oglądam.

Napisano

Mareku, edytuj swojego posta jeśli jest ostatni w wątku zamiast pisać kilka postów pod postem.

Fotel piękny wystrugałeś!

pozdrawiam

Napisano

Nareszcie postępy prac ! Będę kibicował,po fotelach widzę,że ostro z ambicjami atakujesz projekt !

Ps.Droga była owa zabawka ?

Pozdrawiam

Napisano
Z postem i clem prawie 200€

Widziałem ten model na Allegro. Kosztował troszkę ponad 900 zł.

Dawno?

Napisano
Mareku, edytuj swojego posta jeśli jest ostatni w wątku zamiast pisać kilka postów pod postem.

Ostachu dzieki za rade, ale ja nie bardzo wiem coto znaczy i jak to sie robi!?

Napisano

Ostachu dzieki za rade, ale ja nie bardzo wiem coto znaczy i jak to sie robi!?

Marku po zalogowaniu w każdym z postów widzisz na górze opcję "cytuj", natomiast w swoich postach wyświetla Ci się obok niej także opcja "zmień"- to jest właśnie "edycja posta". Opcja ta jest blokowana dopiero po 10 godzinach, a więc masz 10 godzin na zmianę swojego posta, gdybyś chciał coś w nim dopisać, coś usunąć lub dodać fotki.

Napisano

Dzieki Metys! Postaram sie skozystac z rad.

Co do tej zabawki na Allegro to ona troche drozsza niz moja.

Co do modelu to zaczolem robic radar. Przepraszam ze tak troche chaotycznie ale ja tak lubie, to tu to tam jak Turmal. Mniej sie nudzi taka zabawa. Najpierw odkroilem sam przod kadluba:

_IGP9228.jpg

Potem trzeba bylo zrobic tylna scianke:

_IGP9209.jpg

scianki przodu kadloba zostaly zcienione:

_IGP9216.jpg

Scianka dopasowana:

_IGP9218.jpg

_IGP9227.jpg

Sam nos przeciolem na dwie czesci, zeby bylo latwiej pracowac:

_IGP9226.jpg

_IGP9225.jpg

• 2 weeks later...