TankRed1070 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Kto był w Bytomiu ten widział na żywo. Sporo modyfilacji, blachy i wnętrze. Warsztat jest tu: viewtopic.php?t=11733 A teraz zdjęcia: Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenggeri Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 No i elegansio, szkoda, że tak mało wnętrza widać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JARD Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Qurde no i pęknie wyszło. szkoda, że to koniec tej relacji. Siurdający i plażowicz - w prostocie pomysłu siła. naprawdę fajne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boozy Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Jest co podziwiać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Kolejny ładny teciak w Twoim wykonaniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 No to został Ci już tylko ten egipski potwór Piękna scenka. Taka jak lubię - jak to na wojnie: spokojnie, potem jak nie pie...e i znów spokojnie. Figurasy mi się bardzo podobają i kilka patentów będę na pewno kradł dla siebie Gratuluje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam juszczak Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Cała scenka bardzo fajna ale z racji swej fajności wymaga lepszej podstawki,bo ta ,wybacz albo jest niedopracowana albo robiona na szybko.A szkoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 moje wrażenia juz znasz. no to kielichy w górę! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 SUPER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 A mojej szczeki ktoś tam w Bytomiu nie wiedział, jak zobaczyłem tego teciaka to mi wypadała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Taaa... kolejny powód, by żałować, ze nie pojechałem do Bytomia. Świetna praca, TankRedzie, łyknę nektaru jabłkowego za twe zdrowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_Mazzi Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 I co, zostaje już tak jak jest czy będziesz jednak jeszcze kombinował z tym straganem na podstawce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TankRed1070 Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Witam, dziękuję za uznaie i ciesze się że się podobało. Zaraz chce mi się dalej dłubać! wymaga lepszej podstawki,bo ta ,wybacz albo jest niedopracowana albo robiona na szybko Robiona trochę na szybko. Cóż, tak to już w życiu jest. Masz rację. Mam zamiar ją poprawić - przede wszystkim usunąć te plamy na bokach. Dolna ramka, cóż, ramka jak ramka, uważam że nie jest zła. Moze trochę jeszcze poprawię ale generalnie koncepcja zostanie. czy będziesz jednak jeszcze kombinował z tym straganem na podstawce Nie. Byłoby przegadane. Na razie zostanie tak jak jest. Może za czas jakiś wrócę do tematu i dodam to i owo. Z drugiej jednak strony siła pomysłu tkwi właśnie w tym, że nie ma za dużo gadżetów ;-)imek46 Dzięki! Zabiorę do Lublina (ztn. teciakia i szczękę) kilka patentów będę na pewno kradł dla siebie Ależ proszę bardzo! Nawet nie musisz niczego kraść szkoda, że tak mało wnętrza widać Trudno. W modelu jak się przyjżeć to widać więcej niż na zdjęciach. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuglaty Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Chciałbym kiedyś potrafić doprowadzić do takiego stanu jakikolwiek z moich modeli. Chylę czoła Pięknie wykonane CUDO!!! Aż dziw bierze, że to 1/72! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ik888 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Sikający koleś jest genialny!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Ziętek Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Widziałem w Bytomiu model jest ,jak wszystkie Twoje prace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtoipmodest Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Wiesz, że podobał mi się znacznie bardziej od tego egipskiego potworka. Dopiero teraz widzę, że boki z balsy. Szkoda jedynie gąsienic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TankRed1070 Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 model jest Cool ,jak wszystkie Twoje prace. Dzięki Szkoda jedynie gąsienic. Racja. Zobaczyłem że mogłyby być lepsze już po złożeniu. W następnych już ich dawał nie będę. boki z balsy To dobrze czy źle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knightrider Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Ten zywopłot to z gąbki, czy czego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TankRed1070 Posted May 29, 2010 Author Share Posted May 29, 2010 Ten zywopłot to z gąbki, czy czego? Tak, to rodzaj gąbki. Jest to produkt kupiony w sklepie dla makieciarzy kolejkowców. Już nie pamiętam jakiej firmy. Sprzedawany jako mata do cięcia. Bardzo udatnie robi za żywopłot. Polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 super fajnie! Kawał dobrej roboty - Gratuluję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacper Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts