TankRed1070 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Kto był w Bytomiu ten widział na żywo. Sporo modyfilacji, blachy i wnętrze. Warsztat jest tu: viewtopic.php?t=11733 A teraz zdjęcia: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 No i elegansio, szkoda, że tak mało wnętrza widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Qurde no i pęknie wyszło. szkoda, że to koniec tej relacji. Siurdający i plażowicz - w prostocie pomysłu siła. naprawdę fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Jest co podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Kolejny ładny teciak w Twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 No to został Ci już tylko ten egipski potwór Piękna scenka. Taka jak lubię - jak to na wojnie: spokojnie, potem jak nie pie...e i znów spokojnie. Figurasy mi się bardzo podobają i kilka patentów będę na pewno kradł dla siebie Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Cała scenka bardzo fajna ale z racji swej fajności wymaga lepszej podstawki,bo ta ,wybacz albo jest niedopracowana albo robiona na szybko.A szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 moje wrażenia juz znasz. no to kielichy w górę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 A mojej szczeki ktoś tam w Bytomiu nie wiedział, jak zobaczyłem tego teciaka to mi wypadała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Taaa... kolejny powód, by żałować, ze nie pojechałem do Bytomia. Świetna praca, TankRedzie, łyknę nektaru jabłkowego za twe zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 I co, zostaje już tak jak jest czy będziesz jednak jeszcze kombinował z tym straganem na podstawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 6 Marca 2010 Autor Share Napisano 6 Marca 2010 Witam, dziękuję za uznaie i ciesze się że się podobało. Zaraz chce mi się dalej dłubać! wymaga lepszej podstawki,bo ta ,wybacz albo jest niedopracowana albo robiona na szybko Robiona trochę na szybko. Cóż, tak to już w życiu jest. Masz rację. Mam zamiar ją poprawić - przede wszystkim usunąć te plamy na bokach. Dolna ramka, cóż, ramka jak ramka, uważam że nie jest zła. Moze trochę jeszcze poprawię ale generalnie koncepcja zostanie. czy będziesz jednak jeszcze kombinował z tym straganem na podstawce Nie. Byłoby przegadane. Na razie zostanie tak jak jest. Może za czas jakiś wrócę do tematu i dodam to i owo. Z drugiej jednak strony siła pomysłu tkwi właśnie w tym, że nie ma za dużo gadżetów ;-)imek46 Dzięki! Zabiorę do Lublina (ztn. teciakia i szczękę) kilka patentów będę na pewno kradł dla siebie Ależ proszę bardzo! Nawet nie musisz niczego kraść szkoda, że tak mało wnętrza widać Trudno. W modelu jak się przyjżeć to widać więcej niż na zdjęciach. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Chciałbym kiedyś potrafić doprowadzić do takiego stanu jakikolwiek z moich modeli. Chylę czoła Pięknie wykonane CUDO!!! Aż dziw bierze, że to 1/72! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ik888 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Sikający koleś jest genialny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Widziałem w Bytomiu model jest ,jak wszystkie Twoje prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Wiesz, że podobał mi się znacznie bardziej od tego egipskiego potworka. Dopiero teraz widzę, że boki z balsy. Szkoda jedynie gąsienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 8 Marca 2010 Autor Share Napisano 8 Marca 2010 model jest Cool ,jak wszystkie Twoje prace. Dzięki Szkoda jedynie gąsienic. Racja. Zobaczyłem że mogłyby być lepsze już po złożeniu. W następnych już ich dawał nie będę. boki z balsy To dobrze czy źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 Ten zywopłot to z gąbki, czy czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 29 Maja 2010 Autor Share Napisano 29 Maja 2010 Ten zywopłot to z gąbki, czy czego? Tak, to rodzaj gąbki. Jest to produkt kupiony w sklepie dla makieciarzy kolejkowców. Już nie pamiętam jakiej firmy. Sprzedawany jako mata do cięcia. Bardzo udatnie robi za żywopłot. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 super fajnie! Kawał dobrej roboty - Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi