Wojtek Tul Napisano 1 Września 2007 Share Napisano 1 Września 2007 No Fojer ma rację z tymi zdjęciami, Peterbilda wreckera z Revella to widziałem, myślałem że z Italeri zrobią takiego samego, a tu kicha kolejny model spiepszony, a pozatym to jest Western Star Konstelacion, i zabudowa europejska kicha totalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Września 2007 Autor Share Napisano 12 Września 2007 Od jakiegoś czasu na niemieckim ebay'u można już kupić model revella Feuerwehr Schlingmann HLF 20/16 na podwoziu MB Atego. Więcej można zobaczyć tu:Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 Ja dorzucam zawartość pudełka http://www.modellversium.de/kit/artikel.php?id=2771 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 Kurna chata chociaż nie jestem zwolenikiem strażaków, podoba mi się ! I chyba będę musaił go sobie skleić, ciekawe ile będzie kosztował w polsce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 Serek z tego co się dowiadywałem w Krakowskiem SKlepie Phantom na Sławkowskiej. To kobitka mi powiedziała że z cennika Revella będzie trzeba za Atego beknąc koło 240-250 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 Oj troszki drogo, ale cóż nasze hobby to ciągłe wydatki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 Cenowo nie mozna sie spodziewac mało po Revellu , ale i tak modelik 1 klasa Pozdro Kruger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Coś sie u Italeri pojawiło http://www.italeri.it/Fotone/automobili.jpg podoba mi sie ten "Land Rover" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Porsche 935 Daytona 24 1980 - jest juz do kupienia w Polsce -> Klik Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Ktoś wie kiedy ma wyjść Daf 105, Iveco Stralis, naczepa Wywrotka, i Volvo FH 12 Eddie Stobart Pusher od Italeri? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2007 Na ebayu ukazał się już DAF XF 105 - Link, a więc niedługo można spodziewać się go w naszych sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Ta pewnie mozna bedzie sie spodziewac i tak Italeri czy revel nie zmieni nic oprucz karoseri tak wiec chyba mozemy sie pozegnac ze skretnymi kolami silnikiem i podnoszona kabina , no ale jak ktos ma potrzebne czesci to sam moze zrobic . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Yea teraz tylko zbierać kasę a ciekawe czy ktoś sobie czasem jaj nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Nie nikt sobie jaj nie robi wczoraj widziałem też ten model w jednym zagranicznym sklepie modelarskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Chiałbym chociaż zobaczyć te wypraski z Dafa 105. Ciekawe czy chociaż zmienili wnętrze, czy dalej będzie od starego XF-a 95. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_ble_ Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Chiałbym chociaż zobaczyć te wypraski z Dafa 105. Ciekawe czy chociaż zmienili wnętrze, czy dalej będzie od starego XF-a 95. Takie znalazłem :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Szkoda że rama już sklejona i bez silnika :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 No to już wiem, co będzie stało w moim garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 no to widze że znowu trzeba będzie silnika szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 He rama od starego XF-95 tylko kabine i wnetrze zmienili ,a jak by wpadl w moje rece to by mial wsio co trzeba :P . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Zmienili tylko kabine, a wnętrze widzę że w wszystkich trzech Dafach to samo-przynajmniej deska rozdzielcza, bo górne półki z tego co widze są od 105. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 a gdzie jest wanna italerki ?? Ktoś wie kiedy to ma byc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 Miała być podobno w 2007. Mają jeszcze trochę czasu może w sylwka wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoleski Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Od jakiegoś czasu na niemieckim ebay'u można już kupić model revella Feuerwehr Schlingmann HLF 20/16 na podwoziu MB Atego. Więcej można zobaczyć tu:Link Jak wszyscy wiemy nasza straż pożarna coraz częściej zaopatruje się w nowoczesne zachodnie wozy bojowe. Przestarzałe i wysłużone Stary i Jelcze odchodzą do lamusa. Mam więc pytanie głównie do zainteresowanych "pożarnictwem" Czy realne jest aby ten piękny egzemplarz jeździł i gasił pożary w naszym kraju? Czy gdzieś w polskiej remizie służy choć jeden egzemplarz? Jeśli tak to warto byłoby go zrobić w polskich barwach... Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 1 Stycznia 2008 Share Napisano 1 Stycznia 2008 Coś z mojej okolicy. Kiedyś, przejeżdżając obok PSP w Koronowie zobaczyłem podobnego Atego. Poszperałem trochę w necie i znalazłem to: http://www.koronowo.pl/index.php?dzial=1&id_art=1383 Pozdrawiam. Voseba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi