Gość Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Na razie tylko worek Krzyśku ale może coś jeszcze uda mi sie wystrugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Kurcze, już 2 lata staram się skończyć ten projekt i jak na razie nic z tego nie wychodzi. Dziś po raz kolejny postanowiłem reaktywować ten temat. Jak niektórzy wiedzą, wymyśliłem sobie scenkę z dwoma czołgami, z których jeden miażdży samochód. Udało mi się nawet zbudować modele dwóch czołgów ale na tym poprzestałem, głównie z tego powodu, że nie miałem pojęcia, jak zabrać się do realizacji tego pomysłu ( nadal zresztą nie mam ). Dziś siedząc sobie w pokoju, wpadłem na pomysł że przecież jeden z moich abramsów ma ruchome zawieszenie, więc dlaczego tego nie wykorzystać i wymyśliłem coś takiego: i chciałem prosić ewentualnych podglądaczy o jakąś opinię, wskazówkę, krytykę ( na to ostatnie liczę najbardziej ). Wiem np. że ten samochodzik przydało by się jeszcze spłaszczyć. Za jakość zdjęć z góry przepraszam, liczę na odzew i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 No i paski na plecaku pomaluj na jakiś oliwkowy/zielony kolor, bo w rzeczywistości były to taśmy z nylonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 Pomyśl i zalążek bardzo mi się podoba. Jak pisałeś, spłaszcz jeszcze samochód i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 18 Września 2013 Share Napisano 18 Września 2013 Pomysł dobry, tylko trzeba by przy samochodzie nieco popracować, co by się bardziej spłaszczył. Ze stalowym modelikiem to dość trudna sprawa, ale do zrobienia. Tylko pracochłonna. Niektóre elementy karoserii wytnij i dorób np z tacki na grill lub puszki po napoju itp, żeby były cienkie. I dopiero trzeba pogiąć obserwując np zdjęcie prawdziwego rozjechanego samochodu, aby wyglądało to realistycznie. Wątek obserwuje, bo skończyłem abramsa M1A2 z Tamiya i może jakąs podstawkę dorobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Gdzie ten czołg w świetnej scenie zgniatania cywila??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Czy tylko mi się wydaje, że ten Abrams ma wysoko uniesione podwozie? Jak stoi na płaskim wygląda jak m60 Może to kwestia zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 O rany, Piotrek aleś temat wygrzebał. Nawet ja, jako autor o nim zapomniałem. No niestety, czołg miał zgnieść cywila, ale sam został zgnieciony, butem rozwścieczonej żony. Jakieś 3 lata temu. W sumie to cały czas pamiętam o tym projekcie, a że na rynku pojawiło się kilka nowych modeli Abramsa, to może, coś się kiedyś urodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 A to rzeczywiście drażliwa sprawa, ale trzymam za slowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi