Panzer4 Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 No więc skończona żaba. Jutro do zobaczenia na żywo w Katowicach. Wykorzystałem figurkę z Milicast - zwaloryzowana własnym sumptem, kanistry z CMK. Plecak, skrzynki amunicyjne, plandeki, pokrowiec na przednią szybę i inne duperelki wykonane samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TANKISTA87 Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 fajnie Ci wyszedł gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Baaaaaaaaardzo efektonie. Ładny model, ładne zdjęcia. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Witam! Ładny modelik i strasznie mi się podoba! Mam taki w 1:35 i chyba rzucę się na niego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Bardzo ładny. Kurcze naprawdę bardzo ładny. Widać, że włożyłeś w niego mnóstwo serca. Rewelacyjny detal. Fajnie pomalowany. Może troszkę sporo obić ale wiadomo, co kto lubi, oryginał śmigał po pustyni więc wymówka do młotkowania jest Super udało Ci się dobrać kolor opon. Jedyne co na wyzoomowanych fotkach nieco mnie nie przekonało to te dwa rdzawe zacieki na "pokrywie" koła zapasowego. Jakieś takie grubsze od reszty. Ale zapewne "gołym" okiem nawet ich nie widać. PS. Powodzenia w weekend!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Kolejny elegancki model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Szok normalnie! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 normalnie szczęka opada i trzeba jej szukać na podłodze. jedyne co mi się średnio podoba to mocno barokowa podstawka. poza tym piękna praca. pokłony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Pikny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Bardzo piękny i oryginalny modelik. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Model ładny, osobiście nie spodziewałem się, że ten pojazd jest tak duży, myślałem, że jest dużo mniejszy, a to okazało się, że kawał bryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 27 Listopada 2010 Autor Share Napisano 27 Listopada 2010 Kurczę... Dzięki wszystkim za tak pozytywny odbiór. Naprawdę się nie spodziewałem. Skoro tak jest jak mówicie, to zabieram się za kończenie Opla bo dostałem mega pozytywnego kopa w tyłek do dalszej pracy jedyne co mi się średnio podoba to mocno barokowa podstawka. poza tym piękna praca. pokłony! Raczej późne rokokoko Jeszcze jedna taka będzie, bo mi został jeszcze taki jeden klocek. Kolejne projekty będą już osadzane na skromniejszych deseczkach. osobiście nie spodziewałem się, że ten pojazd jest tak duży, myślałem, że jest dużo mniejszy, a to okazało się, że kawał bryki A to fakt. Ja też byłem zaskoczony jak go złożyłem do kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 Bardzo przyjemny Obicia nieco się stonowały (na szczęście). Dorabiałeś gogle figurce? Kabura z Preisera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 Napisze tak ,na żywo prezentuje się jeszcze lepiej widziałem to w Katowicach piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 29 Listopada 2010 Share Napisano 29 Listopada 2010 Miałem być, nie byłem..chciałem coś o modelu skrobnać po oględzinach na żywo, cóż nie udało się. Skomentuję to tak - śmiało oszukałbyś mnie, że to 48(pojazd, teren) Nie obracałem figur z tej skali, więc zakładam że jedynie ona może ją zdradzać. Gratki Radziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 29 Listopada 2010 Autor Share Napisano 29 Listopada 2010 Padnięty jestem po delegacji... Ale po kolei: Dorabiałeś gogle figurce? Kabura z Preisera? Gogle dorabiane z Green Stuff i paska papieru (w warsztacie można zobaczyć). Kabura, lorneta i mapnik z Preisera. Napisze tak ,na żywo prezentuje się jeszcze lepiej widziałem to w Katowicach piękny. Miło znowu się było znowu spotkać, tym bardziej, że dałeś mi jeden OGROMNY powód do radości ;) No i gratuluję - na Twoje modele zawsze lubię patrzyć, bo prezentują się znakomicie, a detalowanie to dla mnie wzorzec z Sevres Miałem być, nie byłem..chciałem coś o modelu skrobnać po oględzinach na żywo, cóż nie udało się. Szkoda wielka. Przynajmniej, z racji kameralnego charakteru wystawy, mogłem sobie dokładnie obejrzeć i obpstrykać Twoje dioramki i modele Dziękuję wszystkim za miłe komentarze. Model w Katowicach wywalczył srebrny medal, co, nie ukrywajmy, również było bardzo miłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 30 Listopada 2010 Share Napisano 30 Listopada 2010 GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 1 Grudnia 2010 Share Napisano 1 Grudnia 2010 Bardzo efektowna praca - gratuluję przede wszystkim kunsztu, ale również medalu z Katowic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi