Jump to content

STAR 266 Tololoko 1/72

temir 2
 Share

Recommended Posts

Witam!

Przebieg prac nad modelem można prześledzić sobie tutaj:

viewtopic.php?p=395781#395781

Pojazd malowany akrylami Vallejo. Brudy itp. to pigmenty i preparaty MIGa, pudry Tamiji i rozcieńczone farby akrylowe.

A oto i finał

th_100_4986_filtered.jpg

th_100_4984_filtered.jpg

th_100_4994_filtered.jpg

th_100_4993_filtered.jpg

th_100_4995_filtered.jpg

th_100_5001_filtered.jpg

th_100_5000_filtered.jpg

th_100_4997_filtered.jpg

th_100_4992_filtered.jpg

th_100_4990_filtered.jpg

th_100_4989_filtered.jpg

Model w Bytomiu otrzymał wyróżnienie w kategorii PK-1 oraz zajął pierwsze miejsce w kategorii "Europuchar" - Modele Techniki Wojskowej w skali 1/72 seniorów.

Życzę miłego oglądania i zapraszam do komentowania.

Pozdrawiam!

Wspaniale się prezentuje na tej drodze poligonowej, wśród tych: piołunów, komosy i skrzypu! Gratuluję zdobytych trofeów! Choć taka Gwiazda to powinna być w tym czasie raczej na gali rozdania Oscarów – zasłużył!

Jakie wersje STARa-266 przewidujecie? Wykonałbym takiego ze stelażem i plandeką – czy takiego oczekiwać? Czy stelaż we własnym zakresie?

Nie wiem czy takie pytanie się zadaje, ale jestem bardzo ciekawy tej roślinności rosnącej wokół drogi (można taką kupić) – ponieważ chciałbym w przyszłości osadzić na podobnej drodze polnej usłanej ziołami i kwieciem - śmigłowiec?

Pozdrawiam!

Witam!

Wspaniale się prezentuje na tej drodze poligonowej, wśród tych: piołunów, komosy i skrzypu! Gratuluję zdobytych trofeów!...

Jakie wersje STARa-266 przewidujecie?

Na pewno "beczka"- to w stronę braci lotniczej i wersja z plandeką.

Nie wiem czy takie pytanie się zadaje, ale jestem bardzo ciekawy tej roślinności rosnącej wokół drogi (można taką kupić)

Pytanie jak najbardziej na miejscu: roślinność to produkty czeskiej firmy "Polak" (:haha:) do nabycia w sieciowych sklepach z akcesorjami do kolejek.

Temir akbar!

تحياتي

Pozdrawiam!