temir 2 Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Witam! Przebieg prac nad modelem można prześledzić sobie tutaj: viewtopic.php?p=395781#395781 Pojazd malowany akrylami Vallejo. Brudy itp. to pigmenty i preparaty MIGa, pudry Tamiji i rozcieńczone farby akrylowe. A oto i finał Model w Bytomiu otrzymał wyróżnienie w kategorii PK-1 oraz zajął pierwsze miejsce w kategorii "Europuchar" - Modele Techniki Wojskowej w skali 1/72 seniorów. Życzę miłego oglądania i zapraszam do komentowania. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_Mazzi Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Powtórzę to co Ci mówiłem już w weekend. SUPER temat i SUPER wykonanie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Pierwyj sort Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Temir akbar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubof Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Wspaniale się prezentuje na tej drodze poligonowej, wśród tych: piołunów, komosy i skrzypu! Gratuluję zdobytych trofeów! Choć taka Gwiazda to powinna być w tym czasie raczej na gali rozdania Oscarów – zasłużył! Jakie wersje STARa-266 przewidujecie? Wykonałbym takiego ze stelażem i plandeką – czy takiego oczekiwać? Czy stelaż we własnym zakresie? Nie wiem czy takie pytanie się zadaje, ale jestem bardzo ciekawy tej roślinności rosnącej wokół drogi (można taką kupić) – ponieważ chciałbym w przyszłości osadzić na podobnej drodze polnej usłanej ziołami i kwieciem - śmigłowiec? Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
temir 2 Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 Witam! Wspaniale się prezentuje na tej drodze poligonowej, wśród tych: piołunów, komosy i skrzypu! Gratuluję zdobytych trofeów!... Jakie wersje STARa-266 przewidujecie? Na pewno "beczka"- to w stronę braci lotniczej i wersja z plandeką. Nie wiem czy takie pytanie się zadaje, ale jestem bardzo ciekawy tej roślinności rosnącej wokół drogi (można taką kupić) Pytanie jak najbardziej na miejscu: roślinność to produkty czeskiej firmy "Polak" () do nabycia w sieciowych sklepach z akcesorjami do kolejek. Temir akbar! تحياتي Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Salem allejkum, temir akbar! Pisałem już gdzie indziej, ale tutaj też pogratuluję. Przede wszystkim pracy włożonej w stworzenie modelu od podstaw, ale trofeów również! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtoipmodest Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Wszystko ładnie, tylko nie dało się zrobić napisu STAR jako wypukłego:?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Wspaniała modelarska robota! Mała, wielka ciężarówka Moje Gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Powtórze się, model rewelacja, ale wraz z podstawką "martwy". Dodaj tam jakiegoś loodzika lub loodzików, ożywisz ją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zderzak Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Co to dużo pisać. Wspaniały temat i równie piękny model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Dla mnie bomba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts