temir 2 Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Witam! Przebieg prac nad modelem można prześledzić sobie tutaj: viewtopic.php?p=395781#395781 Pojazd malowany akrylami Vallejo. Brudy itp. to pigmenty i preparaty MIGa, pudry Tamiji i rozcieńczone farby akrylowe. A oto i finał Model w Bytomiu otrzymał wyróżnienie w kategorii PK-1 oraz zajął pierwsze miejsce w kategorii "Europuchar" - Modele Techniki Wojskowej w skali 1/72 seniorów. Życzę miłego oglądania i zapraszam do komentowania. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Powtórzę to co Ci mówiłem już w weekend. SUPER temat i SUPER wykonanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Pierwyj sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Temir akbar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ljubof Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Wspaniale się prezentuje na tej drodze poligonowej, wśród tych: piołunów, komosy i skrzypu! Gratuluję zdobytych trofeów! Choć taka Gwiazda to powinna być w tym czasie raczej na gali rozdania Oscarów – zasłużył! Jakie wersje STARa-266 przewidujecie? Wykonałbym takiego ze stelażem i plandeką – czy takiego oczekiwać? Czy stelaż we własnym zakresie? Nie wiem czy takie pytanie się zadaje, ale jestem bardzo ciekawy tej roślinności rosnącej wokół drogi (można taką kupić) – ponieważ chciałbym w przyszłości osadzić na podobnej drodze polnej usłanej ziołami i kwieciem - śmigłowiec? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 1 Marca 2011 Autor Share Napisano 1 Marca 2011 Witam! Wspaniale się prezentuje na tej drodze poligonowej, wśród tych: piołunów, komosy i skrzypu! Gratuluję zdobytych trofeów!... Jakie wersje STARa-266 przewidujecie? Na pewno "beczka"- to w stronę braci lotniczej i wersja z plandeką. Nie wiem czy takie pytanie się zadaje, ale jestem bardzo ciekawy tej roślinności rosnącej wokół drogi (można taką kupić) Pytanie jak najbardziej na miejscu: roślinność to produkty czeskiej firmy "Polak" () do nabycia w sieciowych sklepach z akcesorjami do kolejek. Temir akbar! تحياتي Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Salem allejkum, temir akbar! Pisałem już gdzie indziej, ale tutaj też pogratuluję. Przede wszystkim pracy włożonej w stworzenie modelu od podstaw, ale trofeów również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Wszystko ładnie, tylko nie dało się zrobić napisu STAR jako wypukłego:?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 Wspaniała modelarska robota! Mała, wielka ciężarówka Moje Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 Powtórze się, model rewelacja, ale wraz z podstawką "martwy". Dodaj tam jakiegoś loodzika lub loodzików, ożywisz ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 Co to dużo pisać. Wspaniały temat i równie piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi