Lucas HS Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 (edited) Witam szanowne grono SKOŃCZYŁEM! Za B-2 zabrałem się ponad dwa lata temu. Po czterech miesiącach był prawie, prawie gotowy, a kolejne półtora roku musiało minąć zanim odzyskałem siły żeby go skończyć... Bez zbędnego pitolenia, wszystko można wyczytać w WARSZTACIE. Model zapowiadał się doskonale, a potem wszystko spartoliłem pośpiesznym malowaniem i montażem ostatnich detali. Kolejną wadą są zanieczyszczenia w środku kabiny. Teoretycznie mógłbym go zmyć i pomalować od nowa, ale najzwyczajniej w świecie psychika mi na to nie pozwala. Na początek kilka zdjęć warsztatowych żebyście wiedzieli od jakiego G zaczynałem. Po czterech miesiącach budowy model wyglądał tak: A po dwóch latach tak: Edited May 17, 2011 by Guest 1 Quote
camullus Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Sorka, że tak powiem, ale dle mnie jest zayequrvbisty Quote
Lucas HS Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 BTW: Model jest już na Allegro :( Nie mam gdzie go trzymać w nowym mieszkanku... Quote
Mikele Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Dobrze, że go skończyłeś. Jedna z ciekawszych i bardziej interesujących relacji na forum. Quote
crustian Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 W pytę jest. Szkoda, że tyle czekania było, o tym kibelku to nawet zapomniałem. Moje gratulacje. Quote
timek2009 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 sam robiłeś i dopasowywałeś elementy?? itp czy kupiłeś zestaw do składania?? mój ulubiony samolot ekstra robota Quote
crustian Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 sam robiłeś i dopasowywałeś elementy?? itp czy kupiłeś zestaw do składania??mój ulubiony samolot ekstra robota Timek nie idź na łatwiznę tylko zobacz warsztat kolegi Quote
Zdravko Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Nie widziałem warsztatu, bo nowy tu jestem, ale widzę jedno. Jeśli tak wychodzą Ci modele "od niechcenia" to co się stanie jak Ci się "zachce" :P ogólnie bardzo pozytywny w odbiorze Podoba się! Quote
tornado Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Przydało by się zrobić kilka poprawek, tak czy siak gratuluję wytrwałości w budowie i ukończonego pięknego modelu Quote
Lucas HS Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Przydało by się zrobić kilka poprawek, tak czy siak gratuluję wytrwałości w budowie i ukończonego pięknego modelu Zapraszam do mnie do pomocy, bo ja na prawdę nie mogę na niego patrzeć Quote
Observer Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Jakdla mnie możesz sobie odpuścić już te poprawki. Bardzo fajny jest i tyle. Quote
kornik_69 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Witam Niedoskonałości swojego pięknego "naleśnika" znasz sam. Mnie się bardzo podoba. Bardzo rzadko widuje się modele tej maszyny. Jest Świetny! Gratuluję Pozdrawiam Kornik Quote
mig Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Piękny, bardzo dobra robota. _______________________________________________________________ Na warsztacie: SM.81 - Supermodel 1/72 Quote
p_bladek Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Nie gadaj, fajnie i ładnie wyszło, subtelna powłoka lakiernicza powoduje miły dla oka odbiór, tylko ta trawka taka sztuczna :P a co tam coś musze powiedzieć Pozdrawiam. Przemek. Quote
kajtiii Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Mimo że B-2 nie jest moim pupilem to bardzo fajnie jest zobaczyć tego potwora na forum Według mnie bardzo fajny i "elegancki" model. nie będę się niczego czepiał bo nie ma takiej potrzeby. Brawo Quote
Lucas HS Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Właśnie, zapomniałem pokazać zdjęć fot. podstawki, przepraszam. Bardzo dziękuję za komentarze, aż mi się ten B-2 nieco "odzbrzydł". ;-) Quote
Recommended Posts