Lucas HS Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 (edytowane) Witam szanowne grono SKOŃCZYŁEM! Za B-2 zabrałem się ponad dwa lata temu. Po czterech miesiącach był prawie, prawie gotowy, a kolejne półtora roku musiało minąć zanim odzyskałem siły żeby go skończyć... Bez zbędnego pitolenia, wszystko można wyczytać w WARSZTACIE. Model zapowiadał się doskonale, a potem wszystko spartoliłem pośpiesznym malowaniem i montażem ostatnich detali. Kolejną wadą są zanieczyszczenia w środku kabiny. Teoretycznie mógłbym go zmyć i pomalować od nowa, ale najzwyczajniej w świecie psychika mi na to nie pozwala. Na początek kilka zdjęć warsztatowych żebyście wiedzieli od jakiego G zaczynałem. Po czterech miesiącach budowy model wyglądał tak: A po dwóch latach tak: Edytowane 17 Maja 2011 przez Gość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camullus Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Sorka, że tak powiem, ale dle mnie jest zayequrvbisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 podpisuje się pod tym postem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Piękny, tylko tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 17 Maja 2011 Autor Share Napisano 17 Maja 2011 BTW: Model jest już na Allegro :( Nie mam gdzie go trzymać w nowym mieszkanku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Dobrze, że go skończyłeś. Jedna z ciekawszych i bardziej interesujących relacji na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 W pytę jest. Szkoda, że tyle czekania było, o tym kibelku to nawet zapomniałem. Moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timek2009 Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 sam robiłeś i dopasowywałeś elementy?? itp czy kupiłeś zestaw do składania?? mój ulubiony samolot ekstra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 sam robiłeś i dopasowywałeś elementy?? itp czy kupiłeś zestaw do składania??mój ulubiony samolot ekstra robota Timek nie idź na łatwiznę tylko zobacz warsztat kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdravko Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Nie widziałem warsztatu, bo nowy tu jestem, ale widzę jedno. Jeśli tak wychodzą Ci modele "od niechcenia" to co się stanie jak Ci się "zachce" :P ogólnie bardzo pozytywny w odbiorze Podoba się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Przydało by się zrobić kilka poprawek, tak czy siak gratuluję wytrwałości w budowie i ukończonego pięknego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 17 Maja 2011 Autor Share Napisano 17 Maja 2011 Przydało by się zrobić kilka poprawek, tak czy siak gratuluję wytrwałości w budowie i ukończonego pięknego modelu Zapraszam do mnie do pomocy, bo ja na prawdę nie mogę na niego patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Jakdla mnie możesz sobie odpuścić już te poprawki. Bardzo fajny jest i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 uhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Witam Niedoskonałości swojego pięknego "naleśnika" znasz sam. Mnie się bardzo podoba. Bardzo rzadko widuje się modele tej maszyny. Jest Świetny! Gratuluję Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Warto było czekać, po prostu piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Piękny, bardzo dobra robota. _______________________________________________________________ Na warsztacie: SM.81 - Supermodel 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 Nie gadaj, fajnie i ładnie wyszło, subtelna powłoka lakiernicza powoduje miły dla oka odbiór, tylko ta trawka taka sztuczna :P a co tam coś musze powiedzieć Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtiii Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 Mimo że B-2 nie jest moim pupilem to bardzo fajnie jest zobaczyć tego potwora na forum Według mnie bardzo fajny i "elegancki" model. nie będę się niczego czepiał bo nie ma takiej potrzeby. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 22 Maja 2011 Autor Share Napisano 22 Maja 2011 Właśnie, zapomniałem pokazać zdjęć fot. podstawki, przepraszam. Bardzo dziękuję za komentarze, aż mi się ten B-2 nieco "odzbrzydł". ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi