Konrad C Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Witam! Oto mój trzeci a zarazem najnowszy ulepek w skali 1/35. Model ten mogę określić jako stałe wkroczenie do skali 1/35 z małymi wyjątkami 1/48. Do modelu zostały dodane anteny (nie pamiętam z jakiej firmy) R-25. Warsztat znajdziecie Tutaj Wersja miniaturek. Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam Konrad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Cóż by tu powiedzić, że brudas, jak ty mogłeś takim wjechać na forum. Skandal!! Wiesz dobrze KOndi co chce powiedzieć, ale .... to już prywatnie, boje się o uszy innych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Ładny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Model fajny. Nie czaję po co wrzuciłeś dwa razy te same zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Zupełnie nie moja działka, ale widać że to kilkudziesięciotonowy potwór, na którego wsparcie chłopaki z pierwszej linii cieszą się jak dzieci, a nie plastikowa zabawka. Uwielbiam takie modele po prostu. Jak robione zdarcia farby, kolory, kolejność, technika? Aaa i jeszcze ta patyna się super prezentuje, nadaje tej swoistej ciężkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Chyba Twój najlepszy model, bardzo udany Bardzo lubię Churchilla, sam ostatnio go składam, ale z Tamiyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 piękny potwór. szczery podziw. za brak podstawki i ludzika - dyskwalifikacja innymi słowy cud, miód i orzeszki jak mawia mój Mistrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Witam! Piękny! I to jest wszystko co mam do powiedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Świetnie zrobiony model. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Bardzo ładny, gratuluje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 kmy do nawiercenia ale poza tym to świetna robota, nalowanie super ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Jest Piękny! Nie ma porównania z pierwszymi modelami jakie zaprezentowałeś na forum w zeszłym roku. Jest realistyczny, daje wrażenie metaliczności i wspomnianej już ciężkości. Brudzenie jest wyważone, a detale właściwie podkreślone. Do tego dochodzą świetne zdjęcia. Cóż jeszcze można rzec. Świetnie się to ogląda. Szkoda tylko, że nadal obstajesz przy swoim w kwestii podstawek, bo każdy Twój kolejny model, aż się o taką podstawkę prosi. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Piekny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2011 Witam i już spieszę z odpowiedziami. Model fajny. Nie czaję po co wrzuciłeś dwa razy te same zdjęcia. To taka wersja dla ludzi z wolnym łączem - nie muszą czekać, aż im się załaduje cały temat z fotkami które dodałem (są bardzo "ciężkie") tylko klikają w miniaturki. Zupełnie nie moja działka, ale widać że to kilkudziesięciotonowy potwór, na którego wsparcie chłopaki z pierwszej linii cieszą się jak dzieci, a nie plastikowa zabawka. Uwielbiam takie modele po prostu. Jak robione zdarcia farby, kolory, kolejność, technika? Aaa i jeszcze ta patyna się super prezentuje, nadaje tej swoistej ciężkości. Myślę że spokojnie o tym przeczytasz na bodajże trzeciej stronie warsztatu (?) co by się tutaj nie powtarzać. ;) Chyba Twój najlepszy model, bardzo udany Bardzo lubię Churchilla, sam ostatnio go składam, ale z Tamiyi. A warsztat to gdzie?? piękny potwór. szczery podziw. za brak podstawki i ludzika - dyskwalifikacja innymi słowy cud, miód i orzeszki jak mawia mój Mistrz. Podstawki zostawiam dla innych ... to robota nie dla mnie. kmy do nawiercenia ale poza tym to świetna robota, nalowanie super ; ) Zrobi się. Dziękuję za wszystkie opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 To i ja się przyłączę do kółka wzajemnej adoracji Churchilla A tak na serio to tak jak już koledzy pisali. Świetnie pomalowany, gustownie ubrudzony i nieprzesadnie poobijany no i jeszcze to uczucie "prawdziwej stali". Aż mi się spodobało to dziwadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 Jest jak żywy. Moje szczere gratulacje. A tak na marginesie. Churchill nigdy mi się nie podobał do teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi