Gościu Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Cześć. Ostatnio mało czasu, więc relacji nie prowadziłem. Model delikatnie dłubnięty, najwięcej CKM. Z żywic tylko kanister na tył, reszta to tamiyowski plastik. Zwariowany dżip, zwariowanych ludzi - zamysł, bez merytoryki etc. Moje widzimisię wygląda tak: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumo Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Śliczności , mimo wysiłków nie ma się do czego przyczepić ... No i to to co widzę utwierdziło mnie w przekonaniu że amerykańce to nie wojsko , ciarachy i tyle ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matek38 Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Ja też tak chce!!! Jak zwykle mistrzostwo świata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Pięknie Panie, bardzo pięknie. Model wakacyjno-mazurski?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sznycel Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Super wyszło ładnie gleba wygląda jak i wszystko inne zresztą... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicia1975 Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Też chce mieć takie widzimisie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted July 14, 2011 Author Share Posted July 14, 2011 Skoti, jeszcze nie...ale niebawem ;) Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Podoba się. Skąd figurki? Intryguje mnie kurtka wojaka na pierwszym planie, z rękami założonymi z tyłu - co to za model? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Intryguje mnie kurtka wojaka na pierwszym planie, z rękami założonymi z tyłu - co to za model? M1941 Field Jacket Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Moses, a dysponujesz czymś w PDF na temat mundurów US Army z lat 1939-47 i późniejszych? Jeśli możesz coś podesłać, byłbym wdzięczny. Tej kurtki (bluzy) nie znałem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Witam! Jak zwykle pełen wypas! I tyle.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek14147 Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Mały pojazd, z małą podstawką, na mnie wywarł, jak zwykle z resztą, duże wrażenie. Rozpisywać się za bardzo nie ma sensu, bo każdy element wygląda, tak jak wyglądać powinien. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adams M1A1 Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Jak dla mnie super i czy dobrze widzę szanowny kolega używa blaszek ? Odnośnie kurtek był jeszcze jeden model zapinany na zamek,bez pagonów i ze ściągaczami na rękawach nie znam modelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 nie kojarzę modelu,ale mówisz chyba o poprzedniku CWU czyli flejersa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Odnośnie kurtek był jeszcze jeden model zapinany na zamek,bez pagonów i ze ściągaczami na rękawach nie znam modelu Zgadza się, Jacket Winter Combat tzw Tanker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Bardzo ładnie wykonana winietka. Trzyma poziom, chociaż barwa mundurów na tych fotkach wygląda jakby wpadała w niebieski. Bardzo podoba mi się obładowanie Twojego Willys'a. Pozdrawiam Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Rafał wykonanie jak zwykle super, ale jakoś nie przemawiają do mnie kolory mundurów tych amerykańców. Być może to wina zdjęcia, ale są za bardzo niebieskawe a powinny być Oliv Drab plus khaki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Super model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted August 9, 2011 Author Share Posted August 9, 2011 Figurki to Alpine miniatures, Corpus(ten oparty) i HobbyFan. Thx & pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 fajne, ale trochę mało naturalne kolory mundurów. Nie widziałem takich odcieni na amerykańskich kurtkach? Jak rzuciłem okiem na zdjęcie pierwszy raz, myślałem, że to Niemcy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Jak zwykle super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts