Gościu Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 Cześć. Ostatnio mało czasu, więc relacji nie prowadziłem. Model delikatnie dłubnięty, najwięcej CKM. Z żywic tylko kanister na tył, reszta to tamiyowski plastik. Zwariowany dżip, zwariowanych ludzi - zamysł, bez merytoryki etc. Moje widzimisię wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 Śliczności , mimo wysiłków nie ma się do czego przyczepić ... No i to to co widzę utwierdziło mnie w przekonaniu że amerykańce to nie wojsko , ciarachy i tyle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 Ja też tak chce!!! Jak zwykle mistrzostwo świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 Pięknie Panie, bardzo pięknie. Model wakacyjno-mazurski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 Super wyszło ładnie gleba wygląda jak i wszystko inne zresztą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Też chce mieć takie widzimisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Lipca 2011 Autor Share Napisano 14 Lipca 2011 Skoti, jeszcze nie...ale niebawem ;) Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Podoba się. Skąd figurki? Intryguje mnie kurtka wojaka na pierwszym planie, z rękami założonymi z tyłu - co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Intryguje mnie kurtka wojaka na pierwszym planie, z rękami założonymi z tyłu - co to za model? M1941 Field Jacket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Moses, a dysponujesz czymś w PDF na temat mundurów US Army z lat 1939-47 i późniejszych? Jeśli możesz coś podesłać, byłbym wdzięczny. Tej kurtki (bluzy) nie znałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Witam! Jak zwykle pełen wypas! I tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Mały pojazd, z małą podstawką, na mnie wywarł, jak zwykle z resztą, duże wrażenie. Rozpisywać się za bardzo nie ma sensu, bo każdy element wygląda, tak jak wyglądać powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Jak dla mnie super i czy dobrze widzę szanowny kolega używa blaszek ? Odnośnie kurtek był jeszcze jeden model zapinany na zamek,bez pagonów i ze ściągaczami na rękawach nie znam modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 nie kojarzę modelu,ale mówisz chyba o poprzedniku CWU czyli flejersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Odnośnie kurtek był jeszcze jeden model zapinany na zamek,bez pagonów i ze ściągaczami na rękawach nie znam modelu Zgadza się, Jacket Winter Combat tzw Tanker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 Bardzo ładnie wykonana winietka. Trzyma poziom, chociaż barwa mundurów na tych fotkach wygląda jakby wpadała w niebieski. Bardzo podoba mi się obładowanie Twojego Willys'a. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 Rafał wykonanie jak zwykle super, ale jakoś nie przemawiają do mnie kolory mundurów tych amerykańców. Być może to wina zdjęcia, ale są za bardzo niebieskawe a powinny być Oliv Drab plus khaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 Super model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Figurki to Alpine miniatures, Corpus(ten oparty) i HobbyFan. Thx & pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 12 Sierpnia 2011 Share Napisano 12 Sierpnia 2011 fajne, ale trochę mało naturalne kolory mundurów. Nie widziałem takich odcieni na amerykańskich kurtkach? Jak rzuciłem okiem na zdjęcie pierwszy raz, myślałem, że to Niemcy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 12 Sierpnia 2011 Share Napisano 12 Sierpnia 2011 Jak zwykle super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi