Robert Ostrowski Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Warsztat http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=28984 Model prosto z pudła ,przedstawia wóz z Dywizjonu Pancernego 1 Dywizji KBW po przemalowaniu stad kolor zielony ,nr seryjny fikcyjny ponieważ nie miałem odpowiedniego w swoich zbiorach/.Malowany/pierwwsze malowanie H&S Ultra / farbami Guze seri C ,Tamiya ,Vallejo ,Pactra, chemia AK,łosz MiG ,filtry to chińskie oleje z benzyną,pigmenty Mirage i pastele z fixerem Migowskim, max zrobiony od podstaw ,jak dorwę lepszy to podmienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanzerVI Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Bardzo fajny model Robercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Super ! Szkoda tylko ze bez kawałka gruntu pod kolami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Co tu dużo pisać. Model świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Robert - jak zwykle ładnie i bez uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Ja też dołączam się do gratulacji. Model wyszedł bardzo fajnie.Podobają mi się te zarysowani na całym kadłubie.Od razu widać,że pojazd ścigał leśnych po bezdrożach. Jedynie co bym poprawił to dodał odrobinę kurzu na skrzynce po prawej stronie.Jest tam troche za czysto.Ale to tylko moje widzi mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Kurde Panie dobra robota Dorob jakas mala winietke i bedzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 No dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Robert modelik świetny ,tylko ten numer . Nie można było zrobić z pojedynczych cyferek . Ja przynajmniej tak zrobiłem.Efekt byłby o niebo lepszy.Poza tym pychotka.Takie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Witam! Świetnie pomalowany model! Ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Z jednym ale...... Na drugim zdjęciu model robi wrażenie niesymetrycznego, pokrzywionego Może to wina fotografii. Zbieżność kół jest na pewno zwalona... Poza tym coś nie tak ze spasowaniem Z drugiej strony jest inaczej ... Zrób zdjęcie od frontu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Model bardzo fajny - gratki Robercie. A to Marioba to tylko klapa z komory silnika źle domknięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 27 Października 2011 Autor Share Napisano 27 Października 2011 Wielkie dzięki Panowie za dobra recenzje modelu Marku próbowałem złożyć z pojedynczych cyfr ale tak jak pisałem nie miałem w swoi zbiorach zrobiłem nr zaczynający się na 60... i wyszło lekkie SF a z drugiej strony nie ma dowodu ,że takiego nie było marioba model trzyma dobrze geometrię kadłuba /musiałem na gorąco ramę formowac bo była trochę krzywa/ i podwozia ,to wina zdjęcia krzywo stał aparat na statywie /jutro postaram sie zrobić drugie takie samo/ co do maski to faktycznie jest troszke krzywo ale to nie Mercedes więc raczej dopuszczalne dzieki Krzysiu uprzedziłeś mnie. Jeszcze raz dziekuję i zapraszam do warsztatu z BTR 152 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Ładny, nawet bardzo Ale chyba nie dokończyłeś zegarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 marioba model trzyma dobrze geometrię kadłuba /musiałem na gorąco ramę formowac bo była trochę krzywa/ i podwozia ,to wina zdjęcia krzywo stał aparat na statywie Uff! No to super! Model jest kapitalny i jest na czym oko zawiesić. Ps. Pomaluj piórka wycieraczek na czarno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Piękny model Robercie. Pokuszę się nawet o stwierdzenie, że jeden z najładniejszych i najciekawszych jakie zaprezentowałeś do tej pory Przyłączam się do apelu o winietkę! Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Października 2011 Autor Share Napisano 28 Października 2011 Dzięki Kornik Niestety winietki nie będzie z dwóch powodów: 1.Brak umiejętności do wykonania takowej 2.Brak miejsca w gablocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Świetny modelik, aż miło poparzeć. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 rewelacja, bardzo fajny Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi