Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam .

Modelik stary ale na nowej podstawce

Wszelkie uwagi oraz opinie mile widziane co by następna praca była lepsza .

Pozdrawiam Mirek .

imgp8809c.jpg

imgp8828.jpg

imgp8829.jpg

imgp8831.jpg

imgp8811.jpg

imgp8812i.jpg

imgp8815.jpg

imgp8817.jpg

imgp8819d.jpg

imgp8822.jpg

imgp8824.jpg

imgp8826.jpg

Napisano

swietna diorama....miuuut:)

Figurki wyszly ekstra, pojazd elegansio (troche brakuje mi sniegu na gasienicach i splywajacego kurzu czy brudu ale to detal)...

Drzewo z oderwanym konerem - rewelka!

ladnie go wyeksponowales na zdjeciach

pozdr

Napisano

Dziękuję koledzy za pozytywne opinie , mam jeszcze 3 modele w zimowym malowaniu także jak dorobię podstawki niezwłocznie podzielę się z kolegami efektem moich prac .

Napisano

yy.. może się nie znam ale jakoś nie mogę oprzeć się wrażeniu że model w malowaniu pustynnym jest prezentowany w zimowej scenerii...

poza tym extra, wykonanie świetne, widać bagaż doświadczeń modelarskich i tonaż lat spędzonych na dłubaninkach

pozdrawiam serdecznie

Napisano

Podziękował koledzy

Co do fotki na SG to mnie zatkało

NSX wapno pod gołym niebem bardzo zmienia kolorek

kapral jak byłeś w Lublinie to pewnie tak

bazylms gdzież tu albo na starym PWM-ie jest warsztat ale tak szybko podstawowy zestaw Aber osłona wieży Edka , ekrany oraz stelaż własnoręczny .

A model Tamki to nie Dragon ale też dobry tak jak z Italerii którego też wkrótce pokażę

To tyle Pozdrawiam Mirek .

Napisano

genialny model mam tylko pytanie co do figurek. czy ta pepesza to poprostu w zestawie byla juz z zamierzeniem ze niemiec ze zdobyczna bronia czy to tylko takie pomysłowe urozmaicenie bo całe oporzadzenie widac z kilometra ze niemieckie

Napisano

Pepeszka była w zestawie a pod ręką ma zapasowy magazynek .

Napisano

Świetny model i figuranci. Brawo za cieniowanie bieli jest świetne. No i gratulacje za fotkę admina.

Napisano

Gratuluję przede wszystkim pięknego modelu, zaraz po nim zdjęcia na SG. W modelu, dioramie, podoba mnie się wszystko; zacieki, brudzenie, numer na fragmencie letniego kamo, nawet zagłębione w podłożu gąski.

• 1 month later...