Mirek66 Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Witam . Modelik stary ale na nowej podstawce Wszelkie uwagi oraz opinie mile widziane co by następna praca była lepsza . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Dla mnie super Nie widzę nic co można by polepszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Bardzo mi się podoba szczególnie całe brudzenie eksploatacyjne. Świetnie wykonany,bardzo efektownie pomalowane figurasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Bardzo ładna dioramka. Budzenie i figurki rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Doskonała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Szukam szczeny w tym pięknym śniegu. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 swietna diorama....miuuut:) Figurki wyszly ekstra, pojazd elegansio (troche brakuje mi sniegu na gasienicach i splywajacego kurzu czy brudu ale to detal)... Drzewo z oderwanym konerem - rewelka! ladnie go wyeksponowales na zdjeciach pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Napatrzeć się nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Listopada 2011 Autor Share Napisano 29 Listopada 2011 Dziękuję koledzy za pozytywne opinie , mam jeszcze 3 modele w zimowym malowaniu także jak dorobię podstawki niezwłocznie podzielę się z kolegami efektem moich prac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 A teraz napisz co i jak przy budowie. Jakieś blachy, inne dodatki? Jak składanie - jakieś większe problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Ekstra! Nic dodać nic ująć. Mirku, czy ja tego pojazdu, z tymi figurkami już gdzieś nie widziałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NSX Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 yy.. może się nie znam ale jakoś nie mogę oprzeć się wrażeniu że model w malowaniu pustynnym jest prezentowany w zimowej scenerii... poza tym extra, wykonanie świetne, widać bagaż doświadczeń modelarskich i tonaż lat spędzonych na dłubaninkach pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Gratuluje fotki na stronie głównej.Fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamikaze77 Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 jest super też se muszę skleić Pz.IV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Listopada 2011 Autor Share Napisano 29 Listopada 2011 Podziękował koledzy Co do fotki na SG to mnie zatkało NSX wapno pod gołym niebem bardzo zmienia kolorek kapral jak byłeś w Lublinie to pewnie tak bazylms gdzież tu albo na starym PWM-ie jest warsztat ale tak szybko podstawowy zestaw Aber osłona wieży Edka , ekrany oraz stelaż własnoręczny . A model Tamki to nie Dragon ale też dobry tak jak z Italerii którego też wkrótce pokażę To tyle Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emil98 Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 genialny model mam tylko pytanie co do figurek. czy ta pepesza to poprostu w zestawie byla juz z zamierzeniem ze niemiec ze zdobyczna bronia czy to tylko takie pomysłowe urozmaicenie bo całe oporzadzenie widac z kilometra ze niemieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 30 Listopada 2011 Autor Share Napisano 30 Listopada 2011 Pepeszka była w zestawie a pod ręką ma zapasowy magazynek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 Genialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Świetny model i figuranci. Brawo za cieniowanie bieli jest świetne. No i gratulacje za fotkę admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Warsztat masz warty lepszej sprawy, gratuluję pracy, bo nie łatwo sprzedać "Niemca" w takim tłumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Cudo - nic dodać, nic ująć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 Mirku jak zawsze rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2011 Dziękuję koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Gratuluję przede wszystkim pięknego modelu, zaraz po nim zdjęcia na SG. W modelu, dioramie, podoba mnie się wszystko; zacieki, brudzenie, numer na fragmencie letniego kamo, nawet zagłębione w podłożu gąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 20 Stycznia 2012 Share Napisano 20 Stycznia 2012 Wygląda na to że jeden czołgista ma rosyjską pepeszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi