Irek-M1 Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Marku coraz to ciekawiej wygląda. Mam nadzieję iż w niedługim czasie zobaczę na żywo efekty twoich ostatnich dokonań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 29 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 7 Września 2007 Autor Share Napisano 7 Września 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 7 Września 2007 Share Napisano 7 Września 2007 Jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy Miło popatrzeć na Twoją pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 (edytowane) Marek ma wymuszoną wyjazdem przerwę, a ja pozwolę sobie dorzucić nieco wyraźniejsze zdjęcie kaset AN/ALE-47 wykonanych metodą fototrawienia. Tu w trakcie składania: A tak wygląda sama blaszka (a raczej folia 0,06mm) zaraz po wytrawieniu: Edytowane 12 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 To może jeszcze zdjęcie złożonych kaset. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Pokrewny wątek się pojawił. Nieźle koleś rzeźbi http://www.arcforums.com/forums/air/index.php?showtopic=130411&st=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 9 Stycznia 2008 Share Napisano 9 Stycznia 2008 Gdzie kupiłeś tą f-16 dwuosobową sufa (garb i CFT mi niepotrzebne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 10 Stycznia 2008 Share Napisano 10 Stycznia 2008 Marku, obejrzałem cały wątek i posłużę się cytatem z Ciebie: "Postaraj sie coś spartolić, żebyśmy mieli się czego czepiać" Piękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 10 Stycznia 2008 Share Napisano 10 Stycznia 2008 Patrząc na takie projekty, moje sklejanie modeli nazwałbym raczej układaniem klocków w przedszkolu, chciałbym kiedykolwiek przynajmniej namiastkę tego co widzę potrafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 11 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2008 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Jednak fotele są takie jak w naszych eFach i musiałem przemalować. No tak, ale chyba zrobiłeś to nie do końca. Zagłówek fotela powinien być czarny na większości jego powierzchni. Ponad to, jeśli chcesz być zgodny z oryginałem, to musisz wymienić czujniki danych telemetrycznych. W naszych F-16 i w Sufeach czujniki na fotelach są rozkładane dopiero w momencie wystrzelenia fotela. U Ciebie w modelu są jeszcze te mocowane na stałe. Wrzucam fotkę od siebie dla przykładu: A tu oryginał: Mam pytanko : Czy w Sufie i naszych maszynach są fotele typu Aces II ?? Dziękuję za poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Zobacz tu viewtopic.php?t=2912 i tu http://images.google.pl/images?hl=pl&q=Aces%20II&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Dziękuję Ci, tak zdecydowanie to Aces II tylko zwaloryzowany, od swej pierwotnej postaci ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 15 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2010 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 Piękna szesnastka...brawo Marku model prezentuje sie rewelacyjnie, moja wciąż czeka na realizacje...ehh kiedy to nastąpi ...niewiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 Bardzo lubię, takie znienacka po latach dokończone prace A sam model, dla mnie perfekcyjny. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 Jaki fajniusi żydek Ci wyszedł .Bravo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 Bardzo lubię, takie znienacka po latach dokończone prace Raptem trzy i pół roku Ale model jest fajny, kolorowy, tylko zbliżeń brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 Marek, wreszcie! Bardzo sobie cenię w Twoim warsztacie umiar w dozowaniu śladów eksploatacji. W dobie powszechnego manieryzmu upodobniania samolotów do czołgów, model pomalowany tak jak trzeba, to rzadkość. To pewnie z uwagi na fakt, że obcowałeś ze sprzętem lotniczym w realu. Dobry przykład dla innych. Ale po tym modelu widać jednak, że długo go robiłeś. Modele skończone w międzyczasie są u Ciebie na nieco wyższym poziomie. Dziś jesteś dużo dokładniejszy. Zauważyłem, że pionowy dźwigar we wlocie masz biały. Z tego co pamiętam, to powinien być jako niemalowany, czyli w kolorze tytanu. Ładnie wkomponowałeś moje trawionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 Wspaniała Robota! Moje Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 17 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2010 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zepot Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 Fajniutka ta "sufcia". Podoba mi się!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 Stanowczo to drugie zdjęcie jest zajefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi